Întrebare fară răspuns

Dacă eu nu folosesc mai deloc internetul inclus în abonamentul Orange, pot primi în schimb un beneficiu?

Dacă eu nu folosesc mai deloc internetul inclus în abonamentul Orange, pot primi în schimb un beneficiu?
La Orange vine moș ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut. Poți opta pentrun un abonament YOXO, la care primești bani pentru netul neconsumat. Uite aici o întrebare la care s-a discuta legat de netul neconsumat din abonamentele YOXO https://comunitate.orange.ro/questions/2276218-cati-bani-primesti-fapt-yoxo

@Cosmin, nu poti primi la schimb un beneficiu pentru ca nu folosești internetul pe care il are în componența abonamentul tau.
Nu cred ca s-a gândit cineva pana acum la aceasta varianta, ma gândesc ca sunt milioane de clienți și ar fi cam greu de personalizat..
Poți incerca la prelungirea abonamentului, stiind deja de ce resurse ai nevoie, sa vorbesti cu un consultant, sa vezi daca la fidelizare, exista vreo varianta de abonament, care nu se găsește în grila publica..
La Orange mai vine si Mosu, dar, nu cred ca vine cu un beneficiu la schimb in cazul acesta..

Atentie ca la abonamentele Yoxo nu vei putea trimite sms catre numerele scurte in caz ca vei avea nevoie.

dragonuroshu
dragonuroshu

dragonuroshu

User level
Nivel
1
318 / 750
puncte
Custom field 2
dragonuroshu

Si eu sunt in aceiasi situatie, nu consum mai nimic din tot abonamentul, sunt sunata mai mereu, sun foarte putin iar internet folosesc acasa wifi in cea mai mare parte a timpului. Acum daca ar exista o astfel de optiune ar fi buna dar ce recompense sa alegi?! La ce recompense te ai gandit?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!