anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este cea mai bună rețea de telefonie mobilă, internet și tv din România?

Mymy
Junior entuziast
Sunt foarte mulțumit de rețeaua Orange, spre deosebire de altele.
5 Răspunsuri 5

FaraUnID
Campion certificat
Depinde care sunt valorile la care te raportezi si ce intelegi tu prin notiunea de "cea mai buna retea". Telekom si RDS au avantajul propriei retele de firbra optica, in zone unde pentru Orange si Vodafone aceasta reprezinta doar un vis umed. In perioada in care Orange investea in reclame idioate si platea propagandistii de serviciu sa ridice in slavi compania, RDS achizitiona pe capete firme mici, de cartier, care aveau deja o infrastructura si o baza de clienti. Pe infrastructura deja existenta au venit cu fibra optica. Rezultatele se vad astazi in numarul de abonati si acoperire. RDS si Telekom detin canale TV proprii de platforma. Cel putin RDS poate functiona independent si poate oferi continut diversificat doar pe platforma proprie: Sport, Muzica, Stiri, Documentare, Lifestyle, Posturi Radio, Canal sportiv propriu 4K. Cu exceptia Orange Info, Orange nu are nimic in aceasta zona. Platforma de IPTV a Telekom este cam singura functionala la nivel national. Practic nu are concurenta pe acest segment, iar acesta este viitorul televiziunii. Fara ligheane, farfurii si tigai in geam, pe bloc sau pe fata blocului.

DanielaH
Moderator
@Mymy, ne bucurăm că ești mulțumit. Ne spui, te rog, în opinia ta și din experiențele tale, care sunt avantajele rețelei Orange față de celelalte? De cât timp ești client Orange?

cosmin_21
Junior
Hai să vedem și aria de acoperire a semnalului de la Orange, a cam bătut pasul pe loc. La câți clienți are, ar trebui să ai semnal prin toate cotloanele din țara asta.

Vio73
#StarMember
Ca întotdeauna, există clienți mulțumiți și nemulțumiți. Oricum, e bine de știut că nu există rețeaua perfectă, dar contează experiența fiecăruia și la ce se raportează. Și eu sunt una dintre persoanele care am avut și am în general experiențe plăcute cu Orange, dar există întotdeaua loc și de mai bine! @Mymy, cel mai important este că ești mulțumită de ceea ce ai, în comparație cu ceilalți!

Firefly
Cunoscător
Pentru semnalul telefonic ma pot pronunta si sunt foarte multumita de Orange , da, cred ca este loc si de mai bine pe ici colo, dar cred ca are cea mai buna acoperire in Romania .