Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Pana la 3 luni de garantie extinsa GRATUIT pentru telefoanele Huawei [28 noiembrie 2020 – 28 februarie 2021]

Stimați utilizatori,
‏‏‎ ‎
Având în vedere situația globală actuală, mulți dintre noi practicăm distanțarea socială. Pentru a susține această practică și pentru a oferi clienților noștri o asistență de service cât mai eficientă, ne-am decis să extindem garanția pentru utilizatorii tuturor dispozitivelor Huawei. Pentru toate produsele Huawei precum smartphone-uri, PC-uri, tablete, dispozitive fitness, audio sau routere, a căror garanție expiră în perioada 28 noiembrie 2020 – 28 februarie 2021, garanția este extinsă până în data de 1 martie 2021.*

*Acest beneficiu este actualizat în sistem în luna noiembrie 2020. Dacă dispozitivul dumneavoastră Huawei îndeplinește condițiile menționate mai sus, garanția o să fie extinsă automat până în 1 martie 2021. Restul termenilor și condițiilor de garanție o să rămână neschimbate.
‏‏‎ ‎
Cum puteti verifica perioada de garantie?
Deschideți aplicația "Asistență" pe dispozitivul dumneavoastră, accesați Servicii -> Servicii rapide -> Beneficii pentru a verifica statusul garanției și valabilitatea acesteia.
‏‏‎ ‎
Sau puteți vizita site-ul nostru oficial pentru a verifica perioada de garanție:
https://consumer.huawei.com/ro/support/warranty-query/

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Răspunsuri

@rafa.helper, mulțumim pentru postare - foarte utilă cu atât mai mult cu cât avem mulți utilizatori Huawei în Comunitate.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!