Întrebare cu răspuns(uri)

Trebuie sa astept sa se plateasca abonamentul vechi pentru a putea trece la un abonament Yoxo?

Am plasat o comandă pentru un abonament Yoxo, în aplicație, și mi s-a spus că abonamentul va fii activat în momentul în care, în mod normal, se reîncarca abonamentul (vechi) Orange. Până aici nicio problemă, dar, mai jos, scrie așa "Asigură-te că ai plătit factura de servicii pe abonamentul curent înainte de ziua activării Yoxo". Problema este că factura de obicei se emite cu o zi mai târziu decât acea dată a activării (care apare în aplicație), iar plata facturii se face automat prin bancă, acest lucru având un delay (o întârziere) de aproximativ 10 zile. Dacă factura pe abonamentul vechi nu se poate plăti înainte de data activării Yoxo ce se întâmplă? Nu voi putea activa Yoxo? (chiar dacă factura se va plăti cu siguranță, deoarece mai sunt încă 2 numere de telefon pe acea factură). Îmi vor fii dezactivate serviciile Orange până la plata facturii? Va fii anulată activarea Yoxo cu încă o lună (în care probabil se va întampla la fel)? Îmi va fii dezactivat numărul de telefon și voi rămâne "cu ochii în soare"? Sau voi putea activa Yoxo la data stabilită, plata facturii serviciilor Orange făcându-se la o data ulterioară, desigur, până la data scadentă, printr-un transfer bancar setat automat (setat așa de ani de zile)?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut, dv25,

Daca numarul pe care doresti sa-l migrezi nu mai are perioada contractuala ramasa, poti porta abonamentul la cel de tip YOXO, chiar daca factura se va emite o zi mai tarziu.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (2)

67%

2 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

67% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Abonamentul reîncărcabil se emite cu 1 lună în avans, deci la nivel teoretic, ar trebui să poți activa oricând abonamentul Yoxo, atât timp cât ești în afara perioadei contractuale.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut, dv25,

Daca numarul pe care doresti sa-l migrezi nu mai are perioada contractuala ramasa, poti porta abonamentul la cel de tip YOXO, chiar daca factura se va emite o zi mai tarziu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!