anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot alimenta contul Orange Money

Razvan
#StarMember
De 2 zile, de la ultima actualizare a aplicației, am probleme cu alimentarea contului. Alimentarea contului este mai greoaie cu confirmare prin aplicația băncii și la final da eroare, cu atât mai mult îți vine să arunci cu "aplicația" pe geam.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Salutare! Din fericire, la mine merge destul de bine în ultimele zile, dar sper să nu spun ceva aiurea și să se strice iar.

RafaHelper
#StarMember
@Razvan, priveste partea buna, acum poti face captura de ecran :))

Neaplicabil
E chiar atat de greu sa faceti o aplicatie calumea? Mereu sunt probleme cu orange money nu e prima oara. O sa renunt la orange money si cu siguranta multi o vor face satui de atatea probleme, o sa ajunga un esec ca mpesa de la vodafone.

TheSpecialist
Maestru
Într-adevăr, Orange Money prezintă niște probleme în ultima perioada . Din ce am observat eu, necesita niște update-uri destul de dese, pt a tine pasul cu politicile în continua schimbare ale băncilor, din ultima perioada. Sa speram ca se vor rezolva destul de repede.

DanielaH
Moderator
@Razvan, ai reușit să alimentezi contul? Îți mai apare eroarea?

Ascary
Campion certificat
Eu nu pot sa imi dau seama unde se tot poticnesc colegii nostri,dar daca intampina probleme sigur este din cauza telefoanelor lor. Pe Samsung aplicatia merge brici dar na,Samsung rules 🙂 Introducere suma la alimentare,introducere cod SMS si gata. Totul dureaza 10-15 secunde. Cel putin CEC Bank aproba tranzactia foarte rapid.

Razvan
#StarMember
Merge greu, am reusit să alimentez contul după foarte multe încercări, în fine, mai este mult de lucru la aplicatie.

Lajos-Zoltán
Începător
Cam multe plângeri . Totuși nici o reacție de la ORANGE. La început se mai oferea cineva să de-a câteva răspunsuri. Acum nu prea găsesc așa ceva. Situația mea asemănătoare cu cele descrise mai sus. Se deschide greu aplicația, nu pot să alimentez contul O.M. EROARE iar EROARE DE ALIMENTARE .... Cardul OTP are bani, aici primesc salariul. Aplicație actualizată . Trebuie să egziste o soluție de remediere. Poate ar trebui să scriem direct la ORANGE, poate aude cineva acolo.

DanielaH
Moderator
@Lajos-Zoltán, ne pare rău că întâmpinați dificultați în utilizarea serviciilor Orange Money. Am transmis colegilor noștri toate sesizările voastre. Binențeles, puteți apela și la Serviciul Clienți pentru verificarea conturilor voastre personale.