Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme reîncărcare Prepay

Buna ziua, am reîncărcat cartela Prepay in my orange de 2 ori. Banii au fost retrași, însă opțiunile nu s-au activat. Nu Răspunde nimeni nici telefonic nici la mesaje.

Laura_11
Laura_11

Laura_11

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Laura_11
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Intr-adevar, o parte dintre utilizatorii nostri intampina dificultati la reincarcarea cartelelor PrePay din contul online.
Te asiguram ca situatia se afla in atentia colegilor nostri din departamentul Tehnic, iar acestia fac toate eforturile pentru o remediere cat mai rapida. Ne pare rau pentru neplacerile create de aceasta situatie si apelam la intelegerea ta pana avem o rezolvare.
Pana atunci, te vom contacta in mesaj privat pentru a ne oferi cateva informatii referitoare la numarul de telefon pe care l-ai reincarcat, astfel incat sa iti putem inregistra o cerere pentru returnarea banilor retrasi din cont.

@Laura, ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Aștept răspunsul tău pentru a te putea ajuta. Mulțumesc.

Am primit banii inapoi in cont pentru cele 2 opțiuni care au eșuat și am reușit sa îmi activez opțiunea. Mulțumesc.

Laura_11
Laura_11

Laura_11

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Laura_11

Buna ziua, si eu am reincarcat ieri cartela prepay, suma a fost blocata pe cont iar optiunea nu a fost reactivata. Cum ar trebui sa procedez pt a primi banii inapoi? In acest moment functioneaza reincarcarea din aplicatia my orange?
Multumesc

@Florentina, într-adevăr, o parte dintre utilizatorii noștri întâmpină dificultăți la reîncărcarea cartelelor PrePay din contul online. Situația este cunoscută și în curs de remediere. Clienții impactați vor primi banii înapoi în contul plătitor în aproximativ 3 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere.

Recomandarea noastră este să faci reîncărcarea folosind altă metodă, nu din My Orange.
Uite aici găsești toate variantele prin care poți reîncărca o cartelă PrePay
https://comunitate.orange.ro/questions/2328541-reincarca-cartela-orange-prepay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!