Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Probleme reîncărcare Prepay

Buna ziua, am reîncărcat cartela Prepay in my orange de 2 ori. Banii au fost retrași, însă opțiunile nu s-au activat. Nu Răspunde nimeni nici telefonic nici la mesaje.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Intr-adevar, o parte dintre utilizatorii nostri intampina dificultati la reincarcarea cartelelor PrePay din contul online.
Te asiguram ca situatia se afla in atentia colegilor nostri din departamentul Tehnic, iar acestia fac toate eforturile pentru o remediere cat mai rapida. Ne pare rau pentru neplacerile create de aceasta situatie si apelam la intelegerea ta pana avem o rezolvare.
Pana atunci, te vom contacta in mesaj privat pentru a ne oferi cateva informatii referitoare la numarul de telefon pe care l-ai reincarcat, astfel incat sa iti putem inregistra o cerere pentru returnarea banilor retrasi din cont.

@Laura, ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Aștept răspunsul tău pentru a te putea ajuta. Mulțumesc.

Buna ziua, si eu am reincarcat ieri cartela prepay, suma a fost blocata pe cont iar optiunea nu a fost reactivata. Cum ar trebui sa procedez pt a primi banii inapoi? In acest moment functioneaza reincarcarea din aplicatia my orange?
Multumesc

@Florentina, într-adevăr, o parte dintre utilizatorii noștri întâmpină dificultăți la reîncărcarea cartelelor PrePay din contul online. Situația este cunoscută și în curs de remediere. Clienții impactați vor primi banii înapoi în contul plătitor în aproximativ 3 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere.

Am încărcat și eu astăzi dar nu s-a activat opțiunea, banii în schimb au fost luați. Nu e prima experienta tristă... Orange ești o rușine de retea

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!