Întrebare fară răspuns

Este normal ca la abonamentul de televiziune Orange TV sa imi ia cost suplimentar pentru continuarea contactului

Folosesc de vreo 4 ani televiziunea de la orange, iar astazi cand m-am dus sa plătesc factura doamna de la magazinul orange imi spune ca trebuie sa platesc 50 de lei ( eu de obicei plaeam 34-35 de lei cu tot cu abomamentul de HBO GO pe abonamentul de tv )apoi cand am intrebat dc mi-a luat asa de mult mi-a spus deoarece contractul este expirat si nu este reinoit. Este corect?

OctaMiku22
OctaMiku22

OctaMiku22

User level
Nivel
0
16 / 100
puncte
Custom field 2
OctaMiku22
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Este neplacut cand te astepti la o suma si ai surpriza sa platesti mai mult, insa, depinde ce scrie exact in contractul semnat.
Ai avut o anume oferta pe perioada contractuala, adica o oferta cu reducere?!
In acest caz la expirarea contractului au devenit valabile preturile integrale..

Din păcate la expirarea perioadei contractuale poți pierde beneficiile speciale/reducerile pe care le-ai avut. Același lucru se întâmplă și la abonamentele de voce.
Cu toate astea mă surprinde că nu ai fost contactat în ultima lună de contract de cineva din cadrul Orange să îți explice acest lucru și să îți propună prelungirea abonamentului cu unul din oferta curentă
Anul acesta îmi expira perioada contractuală pentru abonamentul de voce și dacă nu alegeam un abonament din oferta curentă aș fi pierdut reducerea care mi-a fost acordată în urmă cu 2 ani, iar resursele de internet s-ar fi înjumătățit. Nu mi se pare corect, dar Orange este acoperit prin contract.
Pe de altă parte, s-ar putea să ai o ofertă mai bună dacă alegi să îți prelungești abonamentul. Eu l-am prelungit în Octombrie și plătesc cu aproximativ 20 lei mai puțin (cred că pentru 9 luni).

Problema este ca aceasta reducere am pierdut-o acm 2 ani deoarece am luat un pachet cu tv si internet fix de acesta pe cartela, si internetul la mine in casa mergea oribil. Dar cu televiziunea ma împăcam bine deci am renuntat la internet si am mers doar cu tv-ul si am ajuns de la 39 de lei cu pachetul am ajuns doar la 35 de lei doar cu tv. Si acum gata 50 de lei. De ce? Ca doar nu mai avem nici o reducere. Nici la hbo go nu aveam reducere activa.

OctaMiku22
OctaMiku22

OctaMiku22

User level
Nivel
0
16 / 100
puncte
Custom field 2
OctaMiku22

@ OctaMiku22 încearcă să soliciți o ofertă similară cu cea pe care ai avut-o până acum și de care ai fost mulțumit. Lasă un mesaj în secțiunea contact și vei fi contactat pentru ofertare în aproximativ 5 zile lucrătoare

Daca nu semnai ca primarul contractul si ai fi citit ai fi vazut ca scria foarte clar ca pretul acela e valabil 2 ani si dupaia se revine la pretul de lista standard, dar asa e romanu semneaza fara sa citeasca si dupaia tot el sare in sus de nemultumire.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
202 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!