Întrebare fară răspuns

Cum pot beneficia de internet și tv prin fibra?

Cum pot beneficia de internet și tv prin fibra dacă strada pe care locuiesc nu se afla in lista?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut @alecss_pop,
‏‏‎ ‎
Este posibil ca lista sa nu fie actualizata. Poti verifica si pe pagina Telekom avand in vedere ca Orange foloseste reteau lor de fibra ( https://www.telekom.ro/acoperire/ ) daca exista acoperire la tine in zona, iar mai apoi poti apela Orange sau merge intr-un magazin Orange pentru a incheia un contract.
‏‏‎ ‎
Daca tot nu exista acoperire iti recomand sa scri un mesaj de aici, https://www.orange.ro/contact/ si sa intrebi daca au informatii cu privire la instalarea de fibra pe strada ta si cand vei putea beneficia de servicii.

Salutare!
De asemenea, poți întreba și vecinii sau administratorul blocului, dacă aveți pe scară trasă fibră optică de la Orange sau Telekom sau pe stradă, dacă locuiești la casă. Îți pot spune că e mult mai avantajos să deții un pachet de servicii Orange decât altfel, mai ales că sunt unul.care am două pachete Love.
Baftă!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Baza de date din care este preluata informatia cu nivelul de acoperiere pe fibra optica NU este actualizata.

Daca locuiesti la bloc, la intrarea in bloc sau pe casa scarii ar trebui sa existe cate un pizzabox (una per etaj sau una la 2 etaje in functie de numarul de apartamente pe fiecare etaj). Adica o cutie care reprezinta "nodul" de distributie a fibrei optice in bloc.

Doar sa nu confunzi cu vechiul tablou comunist de tip xDSL.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!