Întrebare fară răspuns

Doneaza cineva o tableta functionala copilului meu?

Nu-mi permit sa-i cumpar una si chiar are nevoie. Multumesc.
Rugaminte...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Mariuca_2 îmi pare rău pentru situația în care vă aflați, mai ales că am și eu copii și știu cât de importante sunt aceste dispozitive pentru a putea continua educația în mediul online.
Știu că este un program guvernamental de acordare de tablete pentru elevi. Solicită detalii la școala la care este înscris copilul tău.
Poți să citești câteva informați și pe site-ul Ministerului Educației
https://www.edupedu.ro/ministrul-educatiei-despre-elevii-...

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Multumesc mult, pentru raspuns, In primul rand, fetita mea are 2 ani! Nu-i la scoala, dar citeste binisor, in special carti de pe net, pentru copii. Asa ca nu beneficiaza de programul de care aminteai. Pana la urma ma voi descurca cumva. Este foarte intelegatoare si cata vreme nu folosesc smartphone-ul meu, beneficiaza de el. Dar e mic ecranul si sta aplecata. Sarbatori fericite!

@Mariuca_2 este destul de mică fetița ta pentru tabletă, cred că ar ajuta-o mai mult niște cărticele colorate cu litere și scris mai mare adaptate vârstei. De asemenea, poți instala pe telefon niște joculețe adaptate vârstei de la Kidsopia https://www.kidsopia.com/aplicatii-educative/.
Totuși la această vârstă telefonul/tableta îi pot crea probleme oftalmologice și de adaptare.
Dacă ar putea să aibă grijă de cărți, poți împrumuta unele de la bibliotecă... cu toate că la vârsta ei copii nu sunt prea grijulii cu lucrurile.
Și fetița mea cea mare a învățat literele pe la 1 an și 7 luni, dar nu pot spune că a ajutat-o acest lucru la ceva mai târziu (acum are 12 ani).

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!