anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum anulez o plată de pe cardul orange money?

Cris_14
Începător
bună ziua
am efectuat o plată către emag, banii au fost trași de pe cardul orange money și totuși celor de la emag nu le-au intrat banii și îmi cer reefectuarea plății.
Cum pot anula plata respectivă
6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator
Cris, bun venit în Comunitate! Ți-a apărut vreun mesaj de eroare în aplicație în momentul în care au fost retrași banii? Ai primit SMS de confirmare a plății?

Cris_14
Începător
Am primit doar mesaj să confrim plata, plata apare în curs de procesare iar cei de la emag îmi spun că nu au primit banii.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Cris_14, ‏‏‎ ‎ Daca plata se afla in procesare e posibil sa fie anulata mai tarziu automat si bani vor fi rambursati. De altfel poti sa le trimiti celor de la emag dovada plati. Cand alegi o tranzactie din lista iti apare un buton de share si astfel o poti trimite prin mail, o poti salva ca pdf sau poti sa faci o captura de ecran.

Cris_14
Începător
Le-am trimis dovada plății, ei au spus că nu au intrat banii și nu le vor intra deci să vorbesc să mi se anuleze plata. Momentan tot în curs de procesare este și nu am primit banii înapoi

DanielaH
Moderator
@Cris_14, s-a rezolvat cu plata? Au fost rambursați banii? Te așteptăm cu detalii să ne spui ce s-a întâmplat. Mulțumim.

Cris_14
Începător
Am reușit. Am primit ajutor din partea Orange Money și s-a rezolvat situația.