anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Orange tv go nu merge pe google TV chromecast

Wisepiggy
Începător
Salut
Am un chromecast cu google TV pe care am instalat Orange tv go și l-am conectat cu ajutorul aplicației.
Problema este ca nu pornește niciun canal. Îmi da eroarea: C004 - momentan nu se poate porni canalul.
Știe cineva ce problema poate fi?
27 Răspunsuri 27

CLAUDIU_14
Junior
Și eu am aceeași problema la 2 tv uri cu Android. Am sunat la 300 și degeaba

Liviu_13
Începător
Exact aceeași problemă e și la mine cu toate canalele din aplicația Orange TV go. O am instalată pe un Smart TV Philips

RafaHelper
#StarMember
Salutare! Tocmai ce am testat Orange Tv Go prin Chromecast si funcționează foarte bine. Va recomand sa reinstalați aplicația pe telefon si pe smart TV si să încercați din nou. Pentru cei care folosesc Chromecast puteți încerca si o resetare a dispozitivului.

Wisepiggy
Începător
Aplicația se folosește pe un chromecast cu google TV. Adică independent de aplicația de telefon. Nu vorbesc despre funcția de cast de pe aplicație către un chromecast model vechi.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Wisepiggy, ‏‏‎ ‎ Dispozitivul Chromecast with Google TV poate reda din aplicatia Orange Tv Go dar poate face si cast de pe telefon. Ai incercat ambele variante? De altfel poti incerca sa reinstalezi aplicatia atat pe Chromecast cat si pe telefon, iar mai apoi sa incerci din nou. Imi poti spune pentru ce tara ai configurat dispozitivul? Folosesti acest model in Romania?

Liviu_13
Începător
Eu pentru România îl am configurat și nu funcționează niciun canal TV prin aplicația Orange TV go. La toate canalele apare eroarea: C004, momentan nu se poate porni canalul

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu am un Smart tv Sony și alte două TCL, toate cu android și funcționează foarte bine, atât aplicația Orange tv go, cât și prin chromecast. Îți recomand să ceri o părere de la Serviciul Tehnic și sigur vei primi ajutor! Succes!

pitpalac
Începător
Buna ziua, si eu intampin aceeasi problema cu orange tv go, eroarea c004 pe 2 televizoare philips cu android. pe telefon functioneaza fara problema. Mentionez ca aplicatiile de pe televizor au fost verificate de update nou, sters memoria cache, toate datele/reinstalate dar fara succes.

Wisepiggy
Începător
Cu funcția de cast merge foarte bine. Insa după cum știți nu toate canalele merg cu funcția de cast. Aplicația de pe android tv tot nu funcționează.

DanielaH
Moderator
Vă mulțumim tuturor pentru sesizări. Vom transmite situația către colegii noștri de la departamentul tehnic. Revenim imediat ce avem detalii. Mulțumim pentru înțelegere.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu mai merge nimic nici la mine acum.

DanielaH
Moderator
Într-adevăr, în acest moment nu funcționeaza Orange TV Go pe Android TV. Apare afișată eroarea C004 pe toate canalele. Colegii noștri încearca să remedieze problema într-un timp cât mai redus. Vă ținem la curent.

Vio73
#StarMember
Mulțumim foarte mult!

dorelc
Junior
Vad ca de eroarea din poza atasata se plange multa lume si chiar in ultimele ore. Dar prima data sa va zic de situatia mea. Eu am Orange tv, net si telefon, plus rata va dati seama ca am factura destul de incarcata. Plus ca mai am cateva luni si am 20 de ani in Orange. Pentru asta as avea pretentia sa nu fiu luat peste picior de cate o domnisoara din call center cu intrebari si explicatii de doi lei, sa fiu tratat corect, ca un client care si-a platit la intotdeauna la timp facturile. In alta ordine de idei tin sa mentionez ca nu sunt incepator in ale aplicatiilor, gadgeturilor, windows, android, etc.. Am instalatat fibra la curte, unde stau mai mult vara, la o cabanuta, platesc net si tv cateva luni fara sa locuiesc acolo. La bloc am Telekom. Acestia din urma deoarece au retras o seama de programe, mai ales Discovery, Eurosport.. , Am instalat Tv Go pe telefon si m-am bucurat cand am vazut ca are stream p[entru Chromecat. La curte am Chromecast 3. Problema mea e rigiditatea cu care suntem tratati si niste chestii de doi lei in legatura cu acest soft si optiunile de continut. Am vrut sa ies in curte sa stau la aer si sa ma uit pe telefon la F 1 pe Telekom Sport 3. Sunt abonat si Hbo. Nu merge nimic. Pai stai asa frate, mai trebuie un abonament sa ma pot uita daca ma deplasez 5 metri mai incolo? Acum vad ca au gadgetul propriu. Faina realizare dar tin sa va zic ca aceeasi treaba e si pe un Chromecast. Plus de asta la bloc, mi-am luat un Xiaomi MiBox care printre altele are si Chromecast 4k si pe care am dat 237 ron! Am instalat aplicatia si pe acest Box si a functionat f bine pana acum vreo 3 zile.. Acum am tot putut dezinstala reinstala, rescana codul QR, cod pin Sms, Am sters toate terminalele l-am lasat asta singur.. nimic! O fi de vina gadgetul propriu. Zic asta deoarece pe telefon merge, pe tv-ul Samsung de la bloc merge, merge pe ambele Chromecast. In concluzie, daca vrei sa vezi tot sau peste tot mai baga niste bani! Uite ca nu vreau. Sunt destule aplicatii pentru andoid unde vad moca pe Chromecast toate canalele sport de la Digi, Telekom, etc.. Sau filme.. Fiti mai flexibili mai oameni buni ca nu toata lumea e proasta! Si puneti la call center oameni care se pricep sa zica ceva, nu numai ca nu se poate, sau abonamentul dvs.... Multumesc!