Întrebare fară răspuns

YOXO - update-uri cu noutati sau cu reparare de "bug"-uri?

In ultima perioada (luna), YOXO a avut dispunibile mai multe update-uri (ultima in 2 dec 2020, ver. 2.5.1.0) la ale cararor explicatii am ramas cam.... in ceata. Ideea este: au venit cu noutati semnificative aceste update-uri sau doar mai incarca memoria telefonului cu niste date suplimentare? Cel putin de la schimbarea interfetei si a tarifului (in urma cu mai bine de 3 luni) nu am observat nici o modificare majora in functionalitatea, designul si serviciile oferite de YOXO. Ati observat voi altceva?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut @FLo_1,
‏‏‎ ‎
Conform notelor din Google Play au fost aduse urmatoarele modificari:
‏‏‎ ‎
" Luna sărbătorilor de iarnă și a fulgilor de nea aduce cadouri din partea noastră:

  • Prelungim oferta cu prețuri reduse până la început de ianuarie
  • Lansăm o tombolă faină cu vouchere Cărturești. Dă share la aplicație și, dacă cineva o descarcă, poți câștiga #SharingIsCaring
  • Protocolul 3D Secure a fost îmbunătătit, conform noilor cerințe legale "

@rafa: poveste similara a fost si la updateurile anterioare, atat doar ca atunci recunosteau unele schimbari conform sugestiilor utilizatorilor. Insa schimbarile au fost minore.

Inteleg @FLo_1, din pacate foarte putine aplicatii au dedicata o sectiune pe pagina de web unde se afiseaza detalii despre fiecare versiune lansata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!