anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ati trimis telefoane la reparat si le-ati primit mai stricate?

adi_33
Începător
este o intrebare foarte frumoasa despre cei de la Samsung , mari specialisti
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Unde ai trimis telefonul? La service Orange? ESD? sau Depanero?

adi_33
Începător
l-am predat la orange shop si l-au trimis ei mai departe. m-a sunat cineva si s-a prezentat din partea samsung.

Razvan
#StarMember
Am înțeles, cu ce defect ai trimis telefonul în service și cum s-a întors. Funcție de ceea ce ne vei relata, te putem îndruma spre pași noi.

adi_33
Începător
este un samsung s9. nu se mai aude in difuzor , pot vorbi doar pe speaker. acum l-am primit inapoi si nu se mai incarca. bineinteles ca nu au vrut sa il repare ca are urme de ,, socuri mecanice ,, si au cerut 1100 de lei , mai scump decat un telefon nou. deci respect 0 pentru clienti , dar nu e problema , o sa fie rasplatiti pe masura cand au sa ramana fara clienti.

Razvan
#StarMember
Dacă te consideri nedreptățit apelează la autoritățile competente în rezolvarea problemei. În acest caz, Orange Romania nu este vinovată în acest caz, dacă telefonul a fost transmis către service Samsung România.

Neaplicabil
Un motiv in plus sa-ti repari singur telefonul si sa nu te mai bazezi pe "grantia" oferita de producator care, de cele mai multe ori, acopera doar ce vor ei, si ce li se pare ca are sanse minime sa se strice. Pentru orice altceva, "defect cauzat de client". Plus ca daca nimeresti un Dorel cum probabil ai nimerit tu, da, se prea poate sa te trezesti cu telefonul nefunctional dupa o interventie de-a lor. Acuma, legat de partea de incarcare, vezi intai sa nu fie cumva incarcatorul de vina. Sau cablul. Incearca un alt cablu si eventual un alt incarcator. Daca bateria e foarte uzata, se poate sa fie si asta o cauza. Cu toate ca ar trebui macar sa arate ca incarca. Daca telefonul nu a luat apa, se poate sa fie o problema cu portul USB. Transferul de date functioneaza? Daca nu, atunci e clar portul USB. Daca functioneaza, se poate sa fie altceva, posibil o problema pe placa de baza. Oricum ar fi, 1100 de lei e enorm. Vezi care e problema, de ce nu se mai incarca, si iti recomand sa incerci sa ti-l repari singur. Da, asta o sa-ti scoata telefonul din garantie (asta daca nu ti l-au scos deja pentru "socuri mecanice"), dar dupa cum vezi, nu par foarte dornici sa-ti repare telefonul oricum. :))

Razvan
#StarMember
Deja i l-au scos din garanție, dacă vrea poate să reclame Samsung Romania la ANPC.