Întrebare fară răspuns

Cineva care folosește internetul Orange (și televiziunea digitală) pentru jocuri?

Bună

În prezent folosesc Telenet pentru televiziune digitală, internet și telefon. Cu toate acestea, pare destul de scump și mă uitam la internetul Orange și la televiziunea digitală.

Oferta pare bună, dar mă întreb dacă cineva de aici folosește Orange pentru internet? Dacă da, cum rezistă? Este ceva bun? Aveți nevoie de creșterea internetului (+ 10 € / lună) pentru a obține o conexiune decentă la internet?

Mulțumesc anticipat!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Depinde ce intelegi tu prin "Este ceva bun?" pentru ca sunt termeni relativi.

In principiul internetul pe fibra oferit de Orange este furnizat pe infrastructura Telekom (sunt putine zonele in care exista fibra 100% Orange). Prin urmare cum merge la Telekom, asa va functiona si la Orange.

Dacă te ajuta cu ceva, eu joc online pe PS4 prin intenetul de la Orange și nu am avut probleme pana acum. Ma refer la cel prin fibra, dar și cel prin router 4G se mișcă destul de bine.

Eu folosesc internetul de la Orange, atât cel fix prin rețeaua T, cât și cel mobil (4g+) și merg foarte bine în locațiile pe unde îmi desfășor activitatea. Am și televiziune prin cablu și satelit și oferă o calitate decentă a transmisiei și o grilă destul de în regulă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Si eu folosesc internetul prin fibra de la Orange din iulie , pot spune ca nu mai am probleme sa-mi desfasor activitatea la job cum aveam prin internetul de le Digi tot fibra care are viteze de 10 ori mai mici.

E foarte prost internetul fix prin fibra de la ei si wi-fi la fel. am luat si un amplificator wi-fi si degeaba, imi arată semnal full dar nu merge să vad un videoclip pe smart tv sau să vad ceva pe telefon de pe youtube la 2 camere distanța de router. am facut test de viteză in camera cu router am 37mps la download la upload 58mps, am facut testul si prin cablu si nu e mare diferența iar in camera unde am amplificator wi-fi viteza este de 3mps la 2 pereti distanță este slab. inainre am avut de la telekom si nu am avut probleme de genul asta. sunt foarte dezamagit eu personal.

Poate ai ruterul acela vechi, care suportă doar 100/ 100 pe wifi, dar cele noi, sunt super.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Da L am contractat EU pe fibra optica zic ei ca E 1 gb
Dar cand il masor am 57 mbs, este un dezastru am sunat la ei si imi spun ca au facut teste online si reteaua merge in parametri.
De parca pe mine ma intereseaza reteaua lor nu net ul care il da router ul lor.
EU nu sunt in Tara si au vrut sa vorbesca cu cineva la adresa si atunci era copilul acasa si L au pus sa masoare cu cablu pe un calculator.
Cum el nu foloseste asa ceva a masurat cu un laptop vechi dar cei de la orange au cerut configurarea si bine inteles fiind laptop ul vechi au rezolvat problema "dispizitiv incoparibil cu viteza" dar daca masor wifi pe s20 plus pe ps4 pro dezastru total 57 mbs ei zic ca nici alea nu sunt bune.
Pe Oled stream ingul merge sacadat
Concluzia nu faceti greseala sa contractati net cu orange E Dezastru sau poate trebuie sa folosim noi ps 6 ca sa mearga si sa asteptam umatoarea tegnologie de TV uri
Rusine de multe ori nici scoala online nu face fata deci cam asta E serviciul de net de la orange

Eu am net de 300 și e cam așa viteza. Eu zic să măsori cu speedtest.net, pentru că aplicația aia a lor mai dă eroare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu folosesc Tv și Net din iulie însă nu sunt foarte mulțumit Pe Tv calitate slabă mai ales pe canalele care nu sunt HD iar viteza la net deși îmi dă valori mari nu este foarte Ok

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!