Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

Răspunsuri

Pagina 2 din 19

Florine merita incercat ca nu pierzi nimic,dar de castigat ai putea castiga,userii activi ai comunitatii nefiind prea activi asa ca sansele sunt net superioare fata de o tragere la sorti obisnuita al Orange.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@Ascary: Unii din membrii "activi" au obosit, iar atat timp cat dăruirea membrilor activi este voluntară, dar tratată superficial și ignorant, ba chiar militărește (ca să nu scriu dictatorial), prefer să redevin ”activ” în momentul în care Orange se va dedica clienților dezinteresat EXCLUSIV de contul din bancă. Concret, dacă e să facem referire DOAR la resurse, aștept acel deceniu (sigur nu al 3lea) al secolului 21, când Orange va oferi clienților resurse în plus fără a te condiționa de valoarea abonamentului sau anii vechime, respectiv resurse pe prepay fără a te condiționa de opțiuni active de minim 5 euroi. Până atunci este doar un pescar care stă să prindă în plasă bibani doritori de nou și senzații neîncercate de părinți.
BTW: La prepay, știi de ce ți se dă bonus de net chiar suplimentar doar dacă încarci cu opțiune care are și internet? Pentru că și-așa suplimentul intră la ”banca netului” (adică oricum nu ai nevoie de el).

1. bifat, 2. time is money, 3. trebuie să fii guru ca să reușești

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2230 / 5000
puncte
Custom field 2

Particip si yo mai ales că am mai câștigat în trecut premii online deci se poate:)

cell_vmc
cell_vmc

cell_vmc

User level
Nivel
1
280 / 750
puncte
Custom field 2
cell_vmc

@Mihaisanta, trebuie să răspunzi la provocările lansate de MihaelaC in descrierea acestui topic. Tot acolo poți citi și regulamentul concursului.
Baftă!

Ziua de 1 decembrie 1918 reprezintă evenimentul principal din istoria României, dată la care Marea Adunare de la Alba-Iulia voteaza unirea Transilvaniei cu România, totodată cerându-se un singur stat naţional. Cu toate acestea, primul pas a fost făcut, de fapt, între 21 noiembrie-4 decembrie 1918. Când Sfatul Ţării din Basarabia a proclamat Republica Democratică Moldovenească. Apoi, la 24 ianuarie se adoptă declaraţia de Independenţă.
P.S. Cu întârziere : "La mulți ani!"

@Mymy, nu mai este necesar niciun alt cont. Pentru a fi eligibil pentru concurs, trebuie doar să fii abonat la newsletterul Comunității, să fii activ, să oferi răspunsuri utile, apreciate și marcate drept soluții de ceilalți membri. Citește regulamentul concursului în postarea MihaeleiC din descrierea topicului.
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!