anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Concurs “Poveste de iarnă în Comunitatea Orange”

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Update 15.02

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare si termene de confirmare expuse în regulament):

 

Categoria 1

romeo.cr

sal

cristinanichita

bambix

Bads02

allexinnoalexys

Magda_3

Denis65

Mihai_36

Beton

Roxy_6

Edip

chirmars

Denis5

Klaus_1

Sitz

Alex_84

eldigit

Vlad D

ROXANAAlina

Mugurel_1

Mihaela_16

Dacian Don

Gradinita Prichindel

2 castigatori nevalidati

 

Categoria 2

FaraUnID

rafa.helper

cocolosh

The Special List

alterego

svetalex

Razvan

teacher_

Firefly

Miha Z

Jay

FLo_1

 

Categoria 3

Razvan

Vio73

 

Felicitări tuturor câștigătorilor și participanților!

Cu ajutorul vostru, al tuturor membrilor care ați fost și sunteți activi în comunitate, în acest interval de timp am reușit să găsim soluții la 277 întrebări. Răspunsurile voastre vor fi utile și altor membri care vor ajunge în comunitate căutând aceleași subiecte sau subiecte asemănătoare.

În plus vrem să o felicităm pe Jay pentru cele mai multe răspunsuri marcate ca soluții, în această perioadă!

 _______________________________

 

Salut tuturor!

 

Astăzi, în prima zi de iarnă calendaristică, am dat startul unui nou concurs cu premii. Așadar, am pregătit pentru voi 3 provocări și cu cât îndepliniți mai multe, cu atât șansele de câștig cresc.

 

1. Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru a te asigura că vei primi în timp util toate noutățile de la Comunitate, trebuie să bifezi căsuța de acord (la înregistrare în comunitate).

Dacă ești deja membru în comunitate, pentru a fi abonat la noutăți este nevoie să ai bifată în pagina de profil (secțiunea Editează profil) căsuța de acord.

Prin tragere la sorți, poți câștiga unul dintre cele 26 de cadouri, fiecare conținând câte o boxă Bluetooth și câte o pereche de căști Bluetooth pliabile.

 

2. Oriunde ai fi, ne întâlnim în comunitate

Pentru a te califica la această provocare trebuie să fi îndeplinit deja primul pas de mai sus. În plus, trebuie să deblochezi badge-ul “Winter Star” prin 30 de autentificări în comunitate (în zile diferite) și să primești 20 de like-uri, pe toată perioada concursului.

Prin tragere la sorți poți câștiga unul dintre cele 12 premii constând în 2 ceasuri smartwatch Fitbit Versa 2 și 10 boxe JBL Go 2.

 

3. Ajută-i pe ceilalți membri ai comunității cu cele mai bune soluții

Ca să duci la bun sfârșit această ultimă provocare trebuie să îndeplinești primele 2 provocări și încă ceva:  10 dintre răspunsurile oferite de tine să fie marcate ca soluție pe perioada desfășurării campaniei. Aceste răspunsuri vor fi validate și de noi pentru a ne asigura că oferă informații complete și corecte.

Tot prin tragere la sorți, poți câștiga unul din cele 2 telefoane mobile Samsung Galaxy A51, Dual SIM, 128 GB.

 

Campania se va încheia pe 8 februarie 2021, 23:59. Vom avea deci 70 de zile magice în care vă invităm pe toți să fiți parte din această poveste. Regulamentul îl găsiți aici.

 

Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange. Lista câștigătorilor o vom publica pe 15 februarie în această pagină.

 

Mult succes!

 

Notificări topic: În momentul în care adăugați un răspuns pe acest topic este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

274 Răspunsuri 274

TheSpecialist
Maestru
Salut! În primul rand La mulți ani, români!!! La mulți ani România!!! Super fain concursul! Avem putina treaba de data asta, dar eu zic ca o sa fie o provocare pe care o vom duce la bun sfârșit mulți dintre noi.

Jay
Campion certificat
La Mulți Ani, Romania!! Și, la mai bine!!

Razvan
#StarMember
La mulți ani, România! Interesant concurs și totodată provocarea va fi intensă. Succes tuturor!

Ascary
Campion certificat
La multi ani români,pe oriunde ati fi! Succes participantilor concursului 2020-2021 🙂

costasgl
Junior entuziast
La multi ani, tuturor!!!!, La multi ani, Romania!!!

FLo1
#StarMember
La mulți ani ani participanți Trageți tare de vreți sfanți Fiți actori, trăiți pe scenă Că viața și-așa e perenă. Zi de zi-n Comunitate Voi citi postări și fapte Bucurându-mă cu voi Premii de veți lua apoi.

Anca07
#StarMember
La multi ani tuturor romanilor! Foarte faina initiativa! Mult succes tuturor si la cat mai multe subiecte interesante de dezbatut! Zi faina!!

delfinas
#StarMember
La mulți ani, România!!! Doamne, ocrotește-i pe români!!! ❤️

Miha_Z
#StarMember
La multi ani romani de pretutindeni! La multi ani Romania! Fie ca acest concurs sa va aduca un gram de bucurie in aceste momente grele prin care trecem.

Vrajitoarea
Cunoscător
La multi ani!

Diana
Cunoscător
La Mulți Ani Romania!Super concurs ,dar foarte competitiv si as putea sa nominalizez de pe acum 8 posibil castigatori ai celor doua telefoane ( ca la premiile Oscar ) Sa castige cei mai buni !

svetalex
Senior certificat
Ce surprize frumoase ne așteaptă! Succes tuturor!

Vio73
#StarMember
Foarte interesant! Mulțumim!

Florin
Cunoscător
Știu ca nu o sa câștig ptr ca nu am câștigat niciodată dar salut inițiativa concursurilor și a bonusurilor oferite, asta va face deosebiți fata de concurenta. Bravo vouă.