Întrebare cu răspuns(uri)

Recuperare bon fiscal pentru reparatie

Am cumpărat acum un an un PlayStation 4 și am pierdut bonul ... Dacă merg in magazin ar putea sa îmi ofere o dovada ? Un nou bon sau ceva de genu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@Paul_23, pentru a duce telefonul în service ai nevoie de factură și de certificatul de garanție. Bonul (chitanța) de plată nu este necesar.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut Paul,bonul fiscal fiind nenominal e cam greu de eliberat o copie,doar daca gasesti putina bunavointa ca sa se caute in arhiva,jurnalul electronic acest bon.Trebuie sa faci si tu totusi cumva dovada ca ai achizitionat acel produs pentru care ti s-a eliberat bon fiscal.Merge sa faci o deplasare la magazinul de un ai cumparat si sa faci o incercare.
Tine-ne la curent cu acest aspect.

Merge cu garanția necompletată. Și eu am multe produse luate cu certificatul de garanție necompletat. În mod normal, ar fi trebuit să existe și o factură!

@Paul_23, pentru a duce telefonul în service ai nevoie de factură și de certificatul de garanție. Bonul (chitanța) de plată nu este necesar.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!