Întrebare fară răspuns

Cum faci Internet, TV și telefon?

Mă întreb cum să reduc costurile internetului / televiziunii / telefonului de acasă? Familia mea de 5 persoane are pachetul Verizon Fios. Cu toții avem un telefon mobil, astfel încât să putem tăia cu ușurință linia telefonică, dar face parte din pachet. Cred că cea mai bună opțiune este să obțineți doar un furnizor de internet și să urmăriți televiziunea prin streaming sau printr-o antenă over-the-air. Există alte servicii de internet, altele decât Verizon și Comcast? Ce faceți voi pentru a satisface nevoia de internet, televizor și telefon?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Buna, din pacate aceasta comunitate este dedicata in principal serviciilor Orange Romania si, eventual, unor oferte de la furnizorii din tara. Intrucat la tine e alta situatie, nu putem stii ce sa-ti recomandam ca nu cunoastem practicile comerciale ale furnizorilor din aria ta.

Insa, o recomandare iti pot oferi: cauta sa vezi ce abonamente ti se potrivesc mai bine si care au cele mai bune tarife. De asemenea, nu neglija nici acoperirea si nici stabilitatea retelei.

Numai bine!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!