anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum faci Internet, TV și telefon?

WilliamBrown
Începător
Mă întreb cum să reduc costurile internetului / televiziunii / telefonului de acasă? Familia mea de 5 persoane are pachetul Verizon Fios. Cu toții avem un telefon mobil, astfel încât să putem tăia cu ușurință linia telefonică, dar face parte din pachet. Cred că cea mai bună opțiune este să obțineți doar un furnizor de internet și să urmăriți televiziunea prin streaming sau printr-o antenă over-the-air. Există alte servicii de internet, altele decât Verizon și Comcast? Ce faceți voi pentru a satisface nevoia de internet, televizor și telefon?
2 Răspunsuri 2

Anonim
Neaplicabil
Buna, din pacate aceasta comunitate este dedicata in principal serviciilor Orange Romania si, eventual, unor oferte de la furnizorii din tara. Intrucat la tine e alta situatie, nu putem stii ce sa-ti recomandam ca nu cunoastem practicile comerciale ale furnizorilor din aria ta. Insa, o recomandare iti pot oferi: cauta sa vezi ce abonamente ti se potrivesc mai bine si care au cele mai bune tarife. De asemenea, nu neglija nici acoperirea si nici stabilitatea retelei. Numai bine!

mihai_13
Maestru
WilliamBrown la o simpla cautare pe google poti gasii ce iti doresti si poti alege , oricum cred ca tu stii mai bine ce retele de tv-internet-gsm ai in Statele Unite 🙂 https://ro.qaz.wiki/wiki/Television_in_the_United_States#Television_channels_and_networks