Întrebare fară răspuns

Pierdere conexiune internet xiaomi mi 10t pro

salut, de cateva saptamani am luat un xiaomi mi 10t pro si am urmatoarea problema :

de fiecare daca cand sunt conectat la reteaua 5G , dupa cateva secunde se pierde conexiunea de internet, dispare iconita 5G si aleator imi cere din nou codul PIN. este ca si cum as scoate cartela din telefon
In urma discutiilor pe chat, am comandat alt SIM dar din pacate problema se manifesta in continuare.
Daca telefonul este conectat la 4G, 3G sau WIFI, nu exista nici o problema, are legatura doar cu conexiunea la internet in reteaua 5G
Se poate afla cauza acestei probleme?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ne spui și locația? Din ce am citit, colegii care are au acest model de telefon și au testat rețeaua 5G în banda N1 (2100 MHz), crapă în teste de viteză și iese din rețeaua 5G. Acest lucru se poate întâmpla și la tine, deși terminalul este vândut și compatibil cu rețeaua 5G, în realitate el este 100% compatibil doar cu banda N78. Revino cu mai multe detalii, pentru a ne putea face o idee despre cauzele problemelor tale.

Salutare! Rețeaua 5g este deocamdată la nivel experimental, până una alta. Din câte știu, nu este niciun terminal compatibil cu toate frecvențele 5g disponibile 5g și ca atare, mai apar destule probleme în anumite benzi ( frecvențe). Din păcate, va mai dura ceva timp până se va pune totul bine la punct. Până atunci, ne mulțumim cu ceea ce avem și sperăm la mai bine. Succes!

Modemul telefonului se reseteaza datorita problemelor de pe 5G in N1, mai mult ca sigur. Momentan sunt probleme marisoare cu banda asta in reteaua Orange.
Daca-l pui doar pe 4G de test mai face asa?

Nu, am și zis că doar pe 5G face așa. Am trimis loguri către Xiaomi și au zis că se va îmbunătăți comportamentul modemului in noua versiune MIUI SW 12.0.11.0. Într-adevăr răspunsul lor a fost că este network issue dar și noile drivere de modem vor fi mai stabile se pare.

Probleme cu reteaua Orange intampin si eu. Tot acelasi model de telefon. Doar ca eu am probleme pe 4g (inca nu am abonament 5G).
Probleme cele mai deste sunt in zona Popesti unde desi imi arata 4G+ internetul merge execrabil (asta la exterior). In Bucuresti rar am probleme de acest gen. Am schimbat SIM dar fara mare rezolvare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!