anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pierdere conexiune internet xiaomi mi 10t pro

Bogdan_8
Junior entuziast
salut, de cateva saptamani am luat un xiaomi mi 10t pro si am urmatoarea problema :
de fiecare daca cand sunt conectat la reteaua 5G , dupa cateva secunde se pierde conexiunea de internet, dispare iconita 5G si aleator imi cere din nou codul PIN. este ca si cum as scoate cartela din telefon
In urma discutiilor pe chat, am comandat alt SIM dar din pacate problema se manifesta in continuare.
Daca telefonul este conectat la 4G, 3G sau WIFI, nu exista nici o problema, are legatura doar cu conexiunea la internet in reteaua 5G
Se poate afla cauza acestei probleme?
10 Răspunsuri 10

Razvan
#StarMember
Ne spui și locația? Din ce am citit, colegii care are au acest model de telefon și au testat rețeaua 5G în banda N1 (2100 MHz), crapă în teste de viteză și iese din rețeaua 5G. Acest lucru se poate întâmpla și la tine, deși terminalul este vândut și compatibil cu rețeaua 5G, în realitate el este 100% compatibil doar cu banda N78. Revino cu mai multe detalii, pentru a ne putea face o idee despre cauzele problemelor tale.

Bogdan_8
Junior entuziast
București, oriunde face probleme indiferent de locație eu stau in sectorul 3. Modemul din telefon este compatibil cu ambele benzi.

Vio73
#StarMember
Salutare! Rețeaua 5g este deocamdată la nivel experimental, până una alta. Din câte știu, nu este niciun terminal compatibil cu toate frecvențele 5g disponibile 5g și ca atare, mai apar destule probleme în anumite benzi ( frecvențe). Din păcate, va mai dura ceva timp până se va pune totul bine la punct. Până atunci, ne mulțumim cu ceea ce avem și sperăm la mai bine. Succes!

Bogdan_8
Junior entuziast
Răspuns de amator. Sper că nu ești angajat Orange.

Anonim
Neaplicabil
Modemul telefonului se reseteaza datorita problemelor de pe 5G in N1, mai mult ca sigur. Momentan sunt probleme marisoare cu banda asta in reteaua Orange. Daca-l pui doar pe 4G de test mai face asa?

Bogdan_8
Junior entuziast
Nu, am și zis că doar pe 5G face așa. Am trimis loguri către Xiaomi și au zis că se va îmbunătăți comportamentul modemului in noua versiune MIUI SW 12.0.11.0. Într-adevăr răspunsul lor a fost că este network issue dar și noile drivere de modem vor fi mai stabile se pare.

Catalin2021
Începător
Cu aceași problema mă confrunt și eu.

Bogdan_8
Junior entuziast
Și va fi la fel până când amatorii de la tehnic nu vor rezolva aceste probleme. Merge din ce in ce mai prost rețeaua asta

Catalin2021
Începător
Ai dreptate.

Andrei_Vlad
Începător
Probleme cu reteaua Orange intampin si eu. Tot acelasi model de telefon. Doar ca eu am probleme pe 4g (inca nu am abonament 5G). Probleme cele mai deste sunt in zona Popesti unde desi imi arata 4G+ internetul merge execrabil (asta la exterior). In Bucuresti rar am probleme de acest gen. Am schimbat SIM dar fara mare rezolvare.