Întrebare fară răspuns

Asistenta Orange Yoxo cand chat-ul este ocupat

Cum ar trebui sa procedeze un utilizator YOXO care incearca sa vorbeasca cu un operator Orange si suna la 300 si i se spune ca nu are credit sa vorbeasca cu un operator iar chat-ul Djingo Mingo este full si nu vorbeste nimeni cu el ?

Astept toti moderatorii de la Orange sa imi dea o solutie, cum ar acorda ei asistenta imediata unui astfel de utilizator. ESTE PENIBIL !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@ClaudiuP_1, pentru că Yoxo este un abonament 100% digital, utilizatorii Yoxo au la dispoziție serviciul special dedicat de messenger direct din aplicația Yoxo. Ai încercat și această variantă?

Confirm, atunci cand am avut nevoie de ajutor cu abonamentul meu YOXO am scris pe chat direct din aplicatie. Nu retin care era programul de lucru al consultantilor, insa am rezolvat problema in aceeasi zi.
Claudiu, te rugam sa incerci si sa ne tii la curent cu evolutia situatiei.

Programul colegilor noștri care răspund la messenger este de la ora 9 la 20, dar poți lăsa un mesaj la orice oră și îți vor răspunde în orele de program. Asigură-te doar că ești logat în contul tău Orange în aplicația Yoxo pentru a putea intra în legătură cu un operator.

Sa nu uitam ca abonatii Yoxo nu pot apela serviciul clienti dedicat Orange Money sau sa anunte problemele tehnice pentru serviciile fixe Orange TV si internet prin fibra, pentru care, potrivit informatiilor de pe website si din termeni si conditii, se asigura accesul gratuit prin apel la 300

@DanielaH - ce se mai aude despre posibilitatea abonatilor Yoxo de a apela serviciul suport Orange Money sau Orange TV + Net?

Inteleg sa platesc daca doresc sa discut cu un operator despre serviciile Yoxo si da, exista chat-ul disponibil zilnic pana la ora 20, insa este extrem de frustrant sa nu poti apela un serviciu suport direct cand ai probleme cu cardul Orange Money sau nu functioneaza internetul

observator
observator

observator

User level
Nivel
1
207 / 750
puncte
Custom field 2
observator

Are sens sa răspund la intrebare ? Puteți zice că sunt pretențios dar dacă trimiți mesaj înainte de 20:00 văd că agențiile dau sign-out la chat și pleaca.

P.s.: Îmi amintesc că am sunat la UPC la 22:50 și a stat agentul până la 23:30 cu mine sa rezolve telefonia fixă. I-am spus ca mai bine continuam apelul a doua zis și mi-a răspuns " voi sta cu dvs. până rezolv tichetul " . Cam la un astfel de nivel de implicare ar trebui sa tindă și Orange pe customer support ( aveți screenshot ).

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!