Întrebare fară răspuns

Oferta internet fix mai scumpa decat aveam inainte

Orange vinde mere otravite?
Cum ar trebui sa reactionez cand am constatat ca Orange a incercat sa-mi vanda un abonament mai scump decat aveam inainte? In speta m-a sunat o fatuca sa-mi spuna ca are o oferta "avantajoasa" pentru mine si ca pe viitor voi plati mai putin decat platesc acum. Mi-a mai spus ca de asemenea imi poate da si un abonament la internet mai bun intru-cat eu nu am cel mai bun abonament! Eu am acum Home Net 1000! plateam pana sa ma sune 14Eur abonamentul in care aveam inclus si HBO, acum ar trebui sa platesc 15 Euro daca vreau si HBO. Oferta era de 12 Euro dar a "omis" sa-mi spuna ca nu voi mai avea HBO. M-am sesizat ca ceva nu este in regula in momentul in care am vazut ca nu mai am HBO la tv!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Fiind o oferta obtinuta la distanta, poti renunta la ea in termen de 14 zile. iti recomand sa soliciti asta in scris, daca nu te multumeste ce ai primit. Vei reveni la ceea ce ai avut.

simple_dreams
simple_dreams

simple_dreams

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
simple_dreams

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!