Întrebare fară răspuns

Dupa 2 luni mi-au taiat roamingul conform legilor europene

Omenia si intelegerea lasa de dorit.
Sunt pe abonament, sunt in alta tara, din cauza ca sunt bolnava si aveti multe cazuri sunt obligata sa raman in alta tara. Dupa 2 luni mi-au taiat roamingul conform legilor europene, am explicat situatia, mai ales ca eu am un site care ajut si voluntar in tara peste 10000 persoane, am cerut sa faca ce se poate, dar raspundul a fost consuma peste abonament, un raspuns pe care nici un angajat nu ar trebui sa il spuna. Imi este rusine cu astfel de oameni care nu au omenie si nici intelegere.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din pacate consumul resurselor in Roamning Like Home este reglementat destul de clar de Comisia Europeana si este supus principiului utilizarii rezonabile. De asemena Roaming Like Home este doar pentru calatorii ocazionale si nu pentru utilizari intesive.

Aceste subiecte s-au tot discutat atat aici. Nu esti prima si in mod cert nici ultima persoana care se loveste de acest principiu al utilizarii rezonabile pentru resursele disponibile in roamning SEE.

In cazurile de acest gen cel mai indicat ar fi sa utilizezi un SIM prepay de la unul din operatori locali

ralyys - unde este CONTRACT-LEGE nu exista tocmeala nici in Romania nici in UE orice activitate particulara intreprinzi tu ... trebuia sa STII asta si sa ei toate masurile adiacente.. lamentarile sunt tardive si tendentioase ...

mihai_13
mihai_13

mihai_13

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
mihai_13

da stiu legea ,dar din cauza virusului platesc abonament care nu il folosesc dar nu acesta este problema ,felul in care a vorbit ,ca singura solutie este ca sa fac cheltuieli suplimentare peste abonamnet .nu avea dreptul sa imi spuna acest lucru ,eu am fost amabila am inteles ca nu s-a luat nici o masura in acest sens la lege chiar daca nu sunt singura care sunt blocata in alta tara din cauza virusului .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!