Întrebare fară răspuns

Caut o husa pentru tableta A7 si una pentru telefon A71

Buna, cautam husa ptr tab a7 si ptr telefon a71, multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Theodor, bun venit în Comunitate!
Ai niște criterii anume la care te-ai gândit pentru huse (formă, material, design, preț ..)?
Oferă-ne, te rog, mai multe detalii ca să te putem ajuta.

Salut Theodor,pentru tableta nu am vazut nimic in magazinul online Orange insa pe eMag sunt si la preturi atractive. Asa cum zice si Daniela,ceva detalii n-ar strica,eventual si marimea tabletei.

Sunt modele noi, din cate știu și e greu sa găsești acum o husă in orice magazin. Poți încerca la o reprezentanta Samsung, dacă ai una in orașul tău, sau online. De ex, pt tableta am găsit https://catmobile.ro/huse-samsung-galaxy-tab-a7-104-2020-...

Eu am luat acu 1 săptămâna o husa pt tableta Samsung a copilului de la mobiledirect.ro
Pretul foarte bun, aprox 50 lei, calitate bună, textura satinata, prindere magnetica, colturi întărite, posibilitate de a fi folosita ca suport pt urmărit video. A ajuns în 2 zile. Sunt foarte mulțumit!

Salutare! Ultima dată, acum vreo lună, am achiziționate husa pentru Samsung S 20 FE de la lerato.ro, după ce am căutat pe la majoritatea magazinelor online și nu am găsit ( fiind un telefon nou). Trag concluzia că au cam toate tipurile de huse și sper să nu mă înșel. Sper să-ți fie de folos informația.
Site-ul este acesta: https://www.lerato.ro/huse-samsung
Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!