Întrebare fară răspuns

#FridayFunDay în comunitate

Salut tuturor!

 

Sperăm că sunteți bine și sănătoși.

Ce ziceți de un joc amuzant pentru a ne bucura de venirea weekend-ului? Am tot văzut astfel de "joculețe" în social media, ne-au plăcut și am hotărât să facem și noi unul :) Și poate vă deschidem și pofta de a vedea în weekend Star Trek, pentru că de acolo ne-am inspirat.

 

Așadar: ce caractere extraterestre din Star Trek sunteți?

 

 

Eu sunt romulan mândru care vorbește pe Facebook cu civilizațiile dispărute ... cea mai mândră, ce să zic îmi place să le țin companie :))

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Hihi, îmi plac aceste jocuri! Sa ne jucam mai des, zic, abia mai detensionam vremurile. Eu: bajoran amuzat, care este pasionat de jocurile pe P.C. in rețeaua planetară.

@Laura.cio, zic să ne jucăm împreună J

 

Eu sunt un betazoid relaxat, pasionat de jocurile pe PC în rețeaua planetară ... adevărul e că mai pătrund din când în când în gândurile unor aliens J

 

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

He he he, râse un arcadian nostalgic dupa GB de net (ne)donați la banca de net de pe planeta unde se află pentru că i-a folosit la jocuri pe PC in rețeaua planetară.
Cum a fost posibil? Avand 2 numere :)

Borg prietenos care danseaza intr-un picior pe ring tone-ul telefonului (ha ha) sau care isi schimba nava si telefonul odata la 6 luni

Cardassian relaxat (?!?) care viseaza sa danseze in spatiu alaturi de Millidge & Doig??? Trebuie sa-mi schimb numarul! Sau mai bine data de nastere! Ma cer a fi Klingonian, ca tot pot invata limba pe duolingo.

Mi-ar fi placut sa fiu vulcanian.. dar, merge si betazoid, doar ca dansez pe ambele picioare cand suna telefonul..
Betazoidul meu preferat e in poza de mai jos... am admirat-o de cand am vazut-o prima oara in Star Trek.. mi s-a parut o femeie foarte frumoasa.. de ciocolata nu mai spun.. sa fie la 3 mese principale si 2 gustari..

cardassian optimist care foloseste programul Buy-Back pentru reciclarea fazerelor de pe nava...nu prea mi se potriveste nici una din caracteristicile acestea.

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
2146 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!