anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ping mare pe lan

calin_10
Începător
Bună. Cu toate că viteza de download/upload este conform cu contractul, pingul este mare. Mai exact 23. În gaming este dezastru. Ce se poate face? La Digi pingul era 2-3 ms.
8 Răspunsuri 8

Anonim
Neaplicabil
Nu ai ce sa faci, sunt alte rute si alte gateway-uri. Sigur ai net Orange prin fibra Telekom, deci asta e situatia. 🙂 Nu esti singurul si nici ultimul care va observa asta. Sa speram ca se va remedia problema cu ping-ul cand se va finaliza tranzactia TKR-ORO.

RafaHelper
#StarMember
Salut @calin_10, ‏‏‎ ‎ Daca nu esti multumit de serviciul de internet iti sugerez sa scrii un mail din sectiunea Contact (https://www.orange.ro/contact/). Cere sa fie facute verificari si sa ne spui ce solutie ai primit. Desigur aceste valori pot varia in functie de locatie, tehnologie, echipamente folosite si modul de conectare la internet (wifi sau lan).

calin_10
Începător
Sper sa se rezolve cât mai curând . Îmi place ideea de a avea un singur furnizor (telefonie/net/TV) dar dacă va fi tot asa mă văd nevoit să revin la Digi. Cel puțin cu internetul și televiziunea.

misuovidiu
Junior entuziast
Salut, ai rezolvat cu ping-ul? ca la mn e jale, am 60 ms , dar se intampla des seara sa se duca la 100-200 si atunci e jale in jocuri, este un delay groaznic.

Anonim
Neaplicabil
Nu s-a schimbat nimic, nu s-a remediat nimic. Pt. jocurile online, mai ales "shooting", internetul de la Orange este cea mai proasta alegere, legat de ping. Pana si Vodafone cu reteaua lor proasta de la Upc au ping stabil. Desi sunt client la Orange cu toate serviciile, inclusiv antena la tara, nu mai vad o casnicie impreuna in viitor.

calin_10
Începător
La finalizarea contractului și eu voi renunța. Digi oferă deja WIFi 6 și echipamente foarte bune.

Anonim
Neaplicabil
calin_10 nu e vb. de wifi 6, pt. ca oricum Digi ofera router wifi 6 cu bani (fie chirie sau plata integral). Mi-am atașat la router-ul de la Orange un Tenda Rx3 (cumpărat din magazin) in speranta ca poate m-am scade ping-ul. Degeaba am viteza, dacă am lag in orice joc sau aplicație.

misuovidiu
Junior entuziast
Auzisem că se face preluarea telekom.ului acum in septembrie, nu ar trebui sa se rezolve problema ping.ului odată ce devine rețeaua lor?