Întrebare fară răspuns

Ping mare pe lan

Bună. Cu toate că viteza de download/upload este conform cu contractul, pingul este mare. Mai exact 23. În gaming este dezastru. Ce se poate face? La Digi pingul era 2-3 ms.

calin_10
calin_10

calin_10

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
calin_10
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu ai ce sa faci, sunt alte rute si alte gateway-uri. Sigur ai net Orange prin fibra Telekom, deci asta e situatia. :) Nu esti singurul si nici ultimul care va observa asta. Sa speram ca se va remedia problema cu ping-ul cand se va finaliza tranzactia TKR-ORO.

Salut @calin_10,
‏‏‎ ‎
Daca nu esti multumit de serviciul de internet iti sugerez sa scrii un mail din sectiunea Contact (https://www.orange.ro/contact/). Cere sa fie facute verificari si sa ne spui ce solutie ai primit.
Desigur aceste valori pot varia in functie de locatie, tehnologie, echipamente folosite si modul de conectare la internet (wifi sau lan).

Sper sa se rezolve cât mai curând . Îmi place ideea de a avea un singur furnizor (telefonie/net/TV) dar dacă va fi tot asa mă văd nevoit să revin la Digi. Cel puțin cu internetul și televiziunea.

calin_10
calin_10

calin_10

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
calin_10

Salut, ai rezolvat cu ping-ul? ca la mn e jale, am 60 ms , dar se intampla des seara sa se duca la 100-200 si atunci e jale in jocuri, este un delay groaznic.

misuovidiu
misuovidiu

misuovidiu

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
misuovidiu

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!