anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Volte Redmi note 9 pro

Kid89r
Junior
Speram ca după ce vine MIUI 12 problema să se rezolve. Dar volte stă activ tot 24h, apoi se dezactivează. Restart, își revine, dar după 24h iar se dezactivează. Se mai poate face ceva ca redmi note 9 pro să aibă volte mereu activ?
19 Răspunsuri 19

TheSpecialist
Maestru
Salut! Din ce am văzut pe la alții, aparent ai 2 variante de a rezolva problema. După ce se inactiveaza serviciul, 1. Mergi la Settings > Call Settings (Sim and Network) Click pe Cellular networks > Enable Voice over LTE On/ Off. Sau: 2. Tastezi *#*#4636#*#* Alege Phone information. Click pe " Phone Information" and Toggle VOLTE Provisioned. Apoi repornește telefonul și ar trebui sa fie ok. De asemenea e foarte important ca telefonul sa fie cumpărat din România. Dacă l-ai comandat de afara e posibil ca aceasta funcție sa nu fie implementata corect pe telefon și atunci vei avea în continuare probleme.

Kid89r
Junior
E cumpărat din România, de la Orange. Atașez 2 fișiere din care cred că rezultă ce spui tu. Asa a fost permanent și tot se deconecta.

TheSpecialist
Maestru
Da, teoretic ar trebui sa funcționeze tot timpul. Încearcă mâine sa suni la Relații Clienți, sa te transfere musai la departamentul tehnic ( flăcăii de acolo chiar știu ce fac) și explica situația. E posibil încă sa nu fie implementat corespunzător serviciul acesta pe terminalul tău. Ei te vor lamuri cu siguranță.

Kid89r
Junior
Mulțumesc.

TheSpecialist
Maestru
Pt puțin. Sper sa rezolvi problema cât mai curând.

Kid89r
Junior
La relații cu clienții nu am făcut nimic. Mi s-a spus ca nu au un serviciu tehnic pentru asa ceva și să mă duc în magazin să mi-l trimită în service. Nu se merită pt atâta lucru.

TheSpecialist
Maestru
Mda, ciudat... Dacă poți trai cu el asa, atunci nu se merita trimiterea în service. De curiozitate, apelul wifi îți merge? Am văzut anterior în poza ca era oprit.

Kid89r
Junior
La un moment dat mergea apel wifi. Nu știu dacă stătea activ permanent pt că l-am dezactivat. Am încercat să fac apel wifi dar ori nu am știut cum, ori nu a mers. Acum le-am activat pe amândouă din meniu(poză), am dat restart și s-a activat volte de voce. Dacă dezactivez volte de voce nu se activează apel wifi.

Kid89r
Junior
M-am prins. Vowifi nu mergea pt că nu era activat wifi, erau datele activate. Acum merge.

TheSpecialist
Maestru
Lasă-le active pe amândouă.

Kid89r
Junior
Am impresia că le-am mai lăsat active pe amândouă. O să le mai las să vedem ce iese.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Kid89r, Mai ai problema cu VoLTE si VoWIFI? Ti se dezactivează si tie serviciul dupa cateva ore de folosire si ai nevoie de restart pentru al activa din nou?

Kid89r
Junior
Da,am în continuare problema. Mă ține 1 zi,poate 2,odata m-a ținut chiar 3-4 zile,dar oricum se dezactivează. Am schimbat regiunea,am pus alte țări,nu a mers.

RafaHelper
#StarMember
Mulțumesc, o sa iau legătura cu Xiaomi si Orange pentru a gasi o soluție si revin cu un update.