anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apel agresiv de la 0758678489

Carna66
Începător
Am fost sunat insistent de acest numar 0758678489. Si cand am răspuns îmi vorbea în șoaptă si foarte vulgar. Știe careva este valabil numarul? E scamă?. Am citit pe net si au fost sunați mulți de acest numar, dar cum e posibil sa aiba toate aceste numere ca sa ne sune?
10 Răspunsuri 10

mihai_13
Maestru
este bine sa-l reclami la politie , iar despre numerele la care suna cred ca o face aleatoriu ")

Vio73
#StarMember
De regulă, nu prea răspund la numere necunoscute, iar dacă răspunzi și vezi că bate câmpii, îi închizi, că poate sunt unii cu mintea odihnită, care n-au nicio treabă și se plictisesc!

Ascary
Campion certificat
Salut Carna. Adauga numarul in black list-ul telefonului si ai scapat.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Carna66, ‏‏‎ ‎ Numarul este valabil si apartine retelei Orange. In cazul in care primesti apeluri abuzive sau mesaje nedorite, depune o sesizare scrisa la cea mai apropiata sectie de politie pentru a se face verificari suplimentare in concordanta cu legislatia in vigoare.

FaraUnID
Campion certificat
La o cautare pe Gogu' , recenziile pentru numarul de telefon 0758678489 spun acelasi lucru: "Suna noapte, vorbeste in soapta. limbaj obscen" Poate fi dezaxat mintal ---> pentru ca in Romania orice persoana poate detine un telefon mobil + SIM prepay fara a fi necesara inregistrarea acelui SIM pe numele titularului <--- care formeaza aleator numere de telefon si se comporta ca atare.

Romeo_
Senior certificat
Cã a insistat si-a vorbit vulgar / Umblati în setãri, block-ui necesar / Trebuie reclamat acel om smintit / Sã nu sune-n noapte omu’ linistit.

Florin_68
Începător
Am avut aceeași problema cu acest număr. Am dat bloc și raportat ca spam. Oare la cine ajunge ? Ce se întâmplă când raportez ca spam?

Anel
Începător
Și eu am fost sunat insistent de la acest număr la ore târzii, în mod repetat, și nu răspundea după apel, i se auzea doar respirația. I-am dat bloc și am terminat-o cu el.

Nicolae221
Începător

Am primit vreo 3-4 apeluri iar după l-am rezolvat cu același medicament.Se pare că nu îi convine sa fie sunat la ora 3 noaptea

BlackWolf
Senior certificat

Am primit și eu apel de la numărul asta, dar la mine a intrat direct marcat ca spam și l-am blocat. Numai demenți...