Întrebare fară răspuns

Apel agresiv de la 0758678489

Am fost sunat insistent de acest numar 0758678489. Si cand am răspuns îmi vorbea în șoaptă si foarte vulgar. Știe careva este valabil numarul? E scamă?. Am citit pe net si au fost sunați mulți de acest numar, dar cum e posibil sa aiba toate aceste numere ca sa ne sune?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De regulă, nu prea răspund la numere necunoscute, iar dacă răspunzi și vezi că bate câmpii, îi închizi, că poate sunt unii cu mintea odihnită, care n-au nicio treabă și se plictisesc!

Salut @Carna66,
‏‏‎ ‎
Numarul este valabil si apartine retelei Orange. In cazul in care primesti apeluri abuzive sau mesaje nedorite, depune o sesizare scrisa la cea mai apropiata sectie de politie pentru a se face verificari suplimentare in concordanta cu legislatia in vigoare.

La o cautare pe Gogu' , recenziile pentru numarul de telefon 0758678489 spun acelasi lucru: "Suna noapte, vorbeste in soapta. limbaj obscen"

Poate fi dezaxat mintal ---> pentru ca in Romania orice persoana poate detine un telefon mobil + SIM prepay fara a fi necesara inregistrarea acelui SIM pe numele titularului <--- care formeaza aleator numere de telefon si se comporta ca atare.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cã a insistat si-a vorbit vulgar / Umblati în setãri, block-ui necesar / Trebuie reclamat acel om smintit / Sã nu sune-n noapte omu’ linistit.

Am avut aceeași problema cu acest număr. Am dat bloc și raportat ca spam. Oare la cine ajunge ? Ce se întâmplă când raportez ca spam?

Și eu am fost sunat insistent de la acest număr la ore târzii, în mod repetat, și nu răspundea după apel, i se auzea doar respirația. I-am dat bloc și am terminat-o cu el.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!