Întrebare fară răspuns

Apel agresiv

Am fost sunat insistent de acest numar 0758678489. Si cand am răspuns îmi vorbea în șoaptă si foarte vulgar. Știe careva este valabil numarul? E scamă?. Am citit pe net si au fost sunați mulți de acest numar, dar cum e posibil sa aiba toate aceste numere ca sa ne sune?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De regulă, nu prea răspund la numere necunoscute, iar dacă răspunzi și vezi că bate câmpii, îi închizi, că poate sunt unii cu mintea odihnită, care n-au nicio treabă și se plictisesc!

Salut @Carna66,
‏‏‎ ‎
Numarul este valabil si apartine retelei Orange. In cazul in care primesti apeluri abuzive sau mesaje nedorite, depune o sesizare scrisa la cea mai apropiata sectie de politie pentru a se face verificari suplimentare in concordanta cu legislatia in vigoare.

La o cautare pe Gogu' , recenziile pentru numarul de telefon 0758678489 spun acelasi lucru: "Suna noapte, vorbeste in soapta. limbaj obscen"

Poate fi dezaxat mintal ---> pentru ca in Romania orice persoana poate detine un telefon mobil + SIM prepay fara a fi necesara inregistrarea acelui SIM pe numele titularului <--- care formeaza aleator numere de telefon si se comporta ca atare.

Cã a insistat si-a vorbit vulgar / Umblati în setãri, block-ui necesar / Trebuie reclamat acel om smintit / Sã nu sune-n noapte omu’ linistit.

Am avut aceeași problema cu acest număr. Am dat bloc și raportat ca spam. Oare la cine ajunge ? Ce se întâmplă când raportez ca spam?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!