Întrebare fară răspuns

Cum sa activezi si sa folosesti Google Pay in Romania cu cardul Orange Money sau Revolut?

Salutare,
‏‏‎ ‎
Incepand de astazi poti utiliza Google Pay impreuna cu cardul Orange Money sau alte carduri unde banca a finalizat implementarea Google Pay.
Pentru mine a mers sa adaug cardul Orange Money si Revolut, am incercat si UniCredit dar nu a functionat.
‏‏‎ ‎

 • Cum adaug cardul in Google Pay?
 • Probabil ai incercat sa descarci aplicatia Google Pay si ai observat ca inca nu o poti descarca pentru tara noastra.
  ‏‏‎ ‎
  Sunt mai multe modalitati prin care poti adauga cardul in Google Pay.
  Am ales sa va prezint 2 variante sigure si rapide mai jos.
  ‏‏‎ ‎

  • Prima optiune este din aplicatia Orange Money (versiunea BETA) te autentifici in contul tau > accesezi meniul din partea sus stanga(cele 3 linii) -> apoi "Cardurile mele" -> "Google Pay". In final trebuie doar sa finalizezi configurarea.
  • ‏‏‎ ‎

   • A doua optiune este din meniul "Settings"(Setari) al telefonului tau cu Android, apoi -> "Google" -> "Account Services" -> "Google Pay". Aici poti vedea toate cardurile adaugate sau poti adauga un card nou apasand pe "Add a payment method".
   • Prin aceasta metoda am putut adauga si cardul Revolut.
    ‏‏‎ ‎
    In final mai trebuie sa fii sigur ca in sectiunea NFC, ai ales Google Pay ca si metoda default de plata sau sa prioritizezi aplicatia care ruleaza. Daca ai mai multe carduri adaugate trebuie sa intri in sectiunea Google Pay din "Setari", sa derulezi pana la cardul dorit si sa apropi de POS pentru a face plata.
    ‏‏‎ ‎
    Pentru intrebari va astept in sectiunea comentarii.
    Spor la cumparaturi cu telefonul!

 • Răspunde
 • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut @Eluta,

Google Pay este un sistem de plăți dezvoltat de Google.
Te ajuta prin faptul ca atunci cand ai ales sa faci o plata prin Google Pay cu cardul Orange Money se crează un mediu de securitatea îmbunătățit, iar bani tai sunt gestionați cu o mai mare siguranță.
Nu este obligatoriu să folosești Google Pay cu Orange Money, este alegerea ta dacă dorești folosirea acestei motode.

Pacat ca Orange nu face ceva si in privinta Samsung Pay asa cum a facut cu Fitbit Pay,Garmin Pay,Google Pay si Apple Pay. Chiar sunt multi doritori care vor introducerea si acestei metode de plata iar Orange ar putea discuta cu cei de la Samsung sa-l introduca si in Romania.
@Eluta,poti introduce in sistemul NFC atat Google Pay cat si Orange Pay si orice alt card pe care il ai de la banca ta care permite plata cu telefonul/ceasul,atat doar ca trebuie sa iti setezi manual pe care il vei folosi pentru ca nu merg concomitent. Pentru inceput ar trebui sa te opresti la Orange Pay fiindca se inroleaza automat odata instalata aplicatia Orange Money.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!