anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Status comanda telefon Black Friday

stefan187
Începător
Am comandat telefonul Samsung S10 si portat la noul abonament Fun10. Comanda a fost data de vineri seara de Black Friday.
Comanda in contul orange a ramas neschimbata: Validare comanda.
Se poate verifica cumva statusul acestei comenzi si daca macar a fost trimis la curier?
Comanda nr.: 2410586
6 Răspunsuri 6

svetalex
Senior certificat
Cel mai probabil durează cu perioada acesta de Black Friday și din acest motiv durează mai mult. Dar nu îți face griji 🙂

RafaHelper
#StarMember
Salut @stefan187, ‏‏‎ ‎ Noi in comunitate nu putem verifica statusul comenzii tale, iti recomand sa apelezi numarul 300 sau sa vorbesti pe chat Djingo cu un consultant despre comanda ta. Comenzile plasate in aceasta perioada pot intampina intarzieri din cauza volumului foarte mare de comenzi.

Vio73
#StarMember
Pot fi întârzieri consistente în perioada aceasta, pentru că așa este în fiecare an de Black Friday. Eu am primit anul trecut după vreo 3 săptămâni telefonul.

RafaHelper
#StarMember
@Vio73 poate ar fi bine sa mentionezi ce a patit coletul tau si ca fost un caz aparte.

Vio73
#StarMember
La mine a fost preluată greu de către firma de curierat, iar apoi a stat la ei mult și bine. M-am dus la ei după vreo două săptămâni și nu mi-au găsit telefonul. După mai multe sesizări la Orange și firma de curierat, după încă o săptămână, m-au chemat să-mi dea telefonul, cu toate că eu îl comandasem acasă. Cam asta este, pe scurt. Sigur, atunci a fost din vina firmei de curierat, care aveau produsele depozitate la grămadă, inclusiv prin toată curtea sediului. Mulțumesc rafa.helper!

DanielaH
Moderator
@stefan187, ai primit telefonul?