Întrebare fară răspuns

Viteza internetului este foarte mica

Salutarre, oare si voi va confruntati in ultima vreme cu viteza internetului foarte mica, se incarca paginile fff greu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
S-a mai discutat de zeci de ori subiectul, dar nu se epuizează niciodată. Probabil că e rețeaua aglomerată în zona ta și ar trebui să se suplimenteze capacitățile.
Ia legătura cu Serviciul Clienți și informează-i despre cum stau treburile și poate reușesc să suplimenteze capacitățile și în zona ta. Succes!

@Gordila2005 Dupa cum vezi aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt la o viteza 4G indoor de 1.2 Mbps si 0.97 Mbps Orange ne spune ca totul functioneaza in parametri optimi.

In rest vorbim vorbe. Nu se va rezolva absolut nimic.

@Gordila2005, ne pare rău pentru situația întâmpinată de tine.
Ne poți oferi, te rog, mai multe detalii? De cât timp se întâmplă acest lucru? În ce localitate/ zonă? Poți atașa un test de viteza? Ai încercat o probă cu SIM-ul într-un alt telefon?
Mulțumim și te așteptăm să revii cu informații.

Buna seara . Intampin si eu o problema cu viteza. Cu toate ca e plin la semnal 4g , viteza lasa mult de dorit. Am urcat in podul casei pentru a avea semnal maxim dar degeaba....( sat Luminita,com Topolog, județul Tulcea)
Terminale folosite Samsung s7edge atat eu cat su sotia. Problema se manifesta in exteriorul casei iar de interior nici nu se pune in discutie.
Este frustrant , eu si sotia cadre didactice, trebuie sa lucram de acasa si nu avem semnal pe dispozitive. Nu mai zic de copii ca nu pot lua legatura cu clasa si cu domnii profesori.
Am facut si sesizare la ANCOM .Dar fara rezultate. Eu inteleg ca este lipsa de semnal in zona dar la Vodafone cu 1,2 linii tot pe 4g am de 10 ori mai multa viteza si dwn si pe upl.
As dori sa fac abonament complet ( tv2 , tel2 internet, fix .) Dar daca nu este semnal... Sunt abonat Orange de 10 ani prepay ce e drept dar singura facilitate e sa imi activez apel wifi si sa il pun in mod avion fiind conectat la router vodafone. Nu as mai vrea tel la orange, tv telekom si internet la Vodafone. As vrea un singur abonament si gata dar.... mai asteptam. Speram sa nu fie prea mult timp.

Uite detalii despre calitatea serviciului meu de internet, testează și tu! https://www.netograf.ro/share/index.php?id=4455341

Salut, Marimar!
Ne pare tare rau sa vedem ca intampini neplaceri in utilizarea serviciilor noastre si apreciem efortul pe care il faci pentru a continua educatia copiilor, chiar si in aceste conditii.
Din pacate nu avem programate imbunatatiri ale retelei in localitatea Luminita, judetul Tulcea, pentru perioada urmatoare. De aceea, iti recomandam sa folosesti telefonul pe reteaua 2G/ 3G si, daca detii un router si acces la apel Wi-Fi, sa folosesti acest serviciu.
Multumim pentru intelegere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!