Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] 5G nefunctional pe iphone 12

Salut! Am schimbat abonamentul in Smart 15 cu 5g si am fost si am schimbat si SIM-ul dar 5g-ul tot nu merge pe un iphone 12. Am incercat cartela in alt telefon ce suporta 5g si degeaba. Ce este de facut in aceasta situatie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Am semnalat și noi situațiile descrise de voi colegilor noștri de la departamentul tehnic și ne-au recomandat un upgrade la ios 14.2. + resetarea configurărilor de rețea. Puteți verifica, vă rog, ce versiune aveți instalată?

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (26)

Da (2)

7%

2 membri au votat cu DA

26 membri au votat cu NU

7% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

eu am semnal 5G full in Rahova pe iphone 12 pro max dupa ce am facut update de soft. Imediat cand am cumparat telefonul nici macar nu imi aparea la retea 5G pana nu am facut update

Iphone 12 pro max. Eforie Nord, unde este 5G peste tot pe harta cu acoperirea retelei, nu merge la mine. In tranzit prin Bucuresti a mers, deci nu e problema de IOS la mine. Am incercat resetare retea, comutare intre 4g-5g...nimic

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!