Întrebare fară răspuns

Se pot folosi 2 numere din retele diferite pe o singura cartela?

Bun gasit, in primul rand! Desi sunt aproape de ...majorat in retea, am neglijat sa ma inscriu in comunitate, deh, batranetea, dar v-am urmarit activitatea si am gasit adeseori solutii aici, fapt pentru care va multumesc si dvs. si gazdelor! In legatura cu intrebarea propriu-zisa, stiu ca se pot folosi 2 numere din retea pe un sim si vroiam sa stiu daca am un numar din alta retea, il pot adauga pe acelasi sim? Multumesc!

iditzi23
iditzi23

iditzi23

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
iditzi23
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut iditzi si bun venit in comunitate! Niciodata nu e prea tarziu:)
Referitor la intrebarea ta, stiu ca un alt operator ofera acest serviciu, insa nu as putea sa iti confirm acest lucru si despre Orange, aici poate ne ajuta un moderator.
Exista totusi o aplicatie care te lasa sa faci acest lucru, indiferent din ce retele sunt sim-urile, poti folosi pana la 5 nr de telefon simultan. Aplicatia se numeste Swytch. Poate te ajuta:)
Sa vii cu feedback te rog, daca o vei folosi.

Salut, iditzi23. Bine ai venit în comunitate și putem spune aproape la mulți ani :) Mulțumim pentru cuvintele frumoase, ne bucurăm că ne-ai urmărit și ai găsit soluții aici.
Referitor la întrebarea ta am transmis colegilor și vom reveni cu un răspuns.

Multumesc tuturor pentru amabilitate si testam in continuare ! Numai bine !

iditzi23
iditzi23

iditzi23

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
iditzi23

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!