Întrebare fară răspuns

Este posibil sa faci 3 reîncărcări în aceeași zi la un interval de 3-5 minute pe același număr de telefon?

Este posibil sa faci 3 reîncărcări în aceeași zi la un interval de 3-5 minute pe același număr de telefon... "Subliniez"... Cu oferta de 5€ cu minute nelimitate...!!! Vă mulțumesc

Răspunsuri

Salut, Marius! Ne întrebi dacă se poate face fizic treaba asta, sau vrei sa îți exprimi o nemulțumire? Formularea ta este puțin ambigua.

@MARIUS, bun venit în Comunitatea Orange!
Te așteptăm cu mai multe detalii despre situația ta, ca să te putem ajuta cu răspunsuri.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Tehnic este posibil, însă bag de seama, că ai ceva nemulțumiri în legătură cu aceste reîncărcări și mi se pare că nu le-ai efectuat personal. Este adevărat?

Din cate stiu eu, da, poti avea mai multe optiuni active simultan pe acelasi numar. Acuma, nu stiu daca are vreo relevanta daca e aceeasi optiune sau sunt optiuni diferite. Dar da, poti sa activezi mai multe optiuni in acelasi timp, pe acelasi numar, si, daca nu ma insel, se vor cumula beneficiile. Intervalul de timp dintre incarcari nu cred ca are vreo importanta in cazul asta. Practic vei avea aceeasi perioada de valabilitate, dar mai multe beneficii.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!