Întrebare fară răspuns

Oferte locale Orange TV și internet de la 10 RON

Orange a intrat în anumite zone rurale cu pachete foarte accesibile pt. utilizatori, în ceea ce privește serviciile de internet și televiziune.

https://www.media-max.ro/oferta-orange-tv-si-net-la-10-lei/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O ofertă super. Cred că va prinde în mediul rural, unde veniturile sunt mici. Deși este puțin discriminatorie, în sensul că nu este accesibilă tuturor clienților

Bună oferta celor de la Orange. Ei urmăresc să câștige cât mai mulți abonați de la concurentul direct, Digi România, care oferă internet și tv la 34 lei.

Fie vorba intre noi,grila Digi e un pic mai buna decat a Orange-ului.
Nu am internet fix de la Orange insa am de la Digi si vreau sa spun ca merge "gigabiteul" brici atat de cablu cat si pe wifi. La Orange cam sunt probleme cu routerele stoc si nu pana nu diversifica grila si nu face ceva cu wifi-ul ,slabe sanse sa ia din clientii Digi cu toata aceasta oferta extraordinar de buna, 2 euro tv+net e super marfa :)

Nu e mai bună, grila Orange-ului prin fibra optică proprie e foarte bună, iar la prețul acesta, e fără concurență. Felicitări Orange și vă așteptăm în cât mai multe locuri, mai ales că ați cumpărat acum și Telekom!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!