Întrebare fară răspuns

Oferte locale Orange TV și internet de la 10 RON

Orange a intrat în anumite zone rurale cu pachete foarte accesibile pt. utilizatori, în ceea ce privește serviciile de internet și televiziune.

https://www.media-max.ro/oferta-orange-tv-si-net-la-10-lei/

ClaudiuP_1
ClaudiuP_1

ClaudiuP_1

User level
Nivel
2
912 / 2000
puncte
Custom field 2
ClaudiuP_1
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

O ofertă super. Cred că va prinde în mediul rural, unde veniturile sunt mici. Deși este puțin discriminatorie, în sensul că nu este accesibilă tuturor clienților

Bună oferta celor de la Orange. Ei urmăresc să câștige cât mai mulți abonați de la concurentul direct, Digi România, care oferă internet și tv la 34 lei.

Fie vorba intre noi,grila Digi e un pic mai buna decat a Orange-ului.
Nu am internet fix de la Orange insa am de la Digi si vreau sa spun ca merge "gigabiteul" brici atat de cablu cat si pe wifi. La Orange cam sunt probleme cu routerele stoc si nu pana nu diversifica grila si nu face ceva cu wifi-ul ,slabe sanse sa ia din clientii Digi cu toata aceasta oferta extraordinar de buna, 2 euro tv+net e super marfa :)

Nu e mai bună, grila Orange-ului prin fibra optică proprie e foarte bună, iar la prețul acesta, e fără concurență. Felicitări Orange și vă așteptăm în cât mai multe locuri, mai ales că ați cumpărat acum și Telekom!

@Ascary , DIGI24 e in grila "must carry" deci pe cablu sunt obligați să îl retransmită (https://mediastandard.ro/cna-a-intocmit-lista-must-carry-...)

ClaudiuP_1
ClaudiuP_1

ClaudiuP_1

User level
Nivel
2
912 / 2000
puncte
Custom field 2
ClaudiuP_1

in mediul rural va zic eu ca desi am depus multe solicitari, totusi nu peste tot in mediul rural au ajuns.. tocmai ce am fost sunat. si mi s-a oferit oferta asta.. pt 2 locatii, la o locatie se poate , la alta nu este fibra.. asta e doar de discutie.. dar super oferta.. Orange a cumparat o parte din Telekom ... deci e super... chiar merita.. si chiar ca vreau dar in Loc. baciu, Jud. CLuj inca nu au ajuns pe strada Soimului.. :(((( inca astept..

adrian87n
adrian87n

adrian87n

User level
Nivel
1
479 / 750
puncte
Custom field 2
adrian87n

Eu abia aștept ca să semnez contractul cu Orange și pentru fibra și tv ,asa voi avea k singura factura pt toate serviciile..voce, net și tv.. aștept ca un copil pe mos crăciun sa vina...cu fibra..

adrian87n
adrian87n

adrian87n

User level
Nivel
1
479 / 750
puncte
Custom field 2
adrian87n

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!