Întrebare cu răspuns(uri)

Exista posibilitatea de a viziona Eurosport România pe Orange TV GO?

Pe opțiunea WORLD HD de la Orange TV GO pana acum o săptămâna vizionam Eurosport România, dar din weekendul trecut a dispărut, nemaiavând acces. Am observat ca nici pe opțiunea Family nu figurează și întrebarea este dacă este vreo posibilitate la Orange de a viziona Eurosport România ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!
Canalul Eurosport HD (Romania) pe care incerci sa il accesezi este disponibil doar cu oferta TV prin fibra proprie Orange.
In luna octombrie ai putut accesa acest post deoarece a fost disponibila o promotie de canale gratuite. In Orange TV Go ai acces la canalele Eurosport HD si Eurosport 2 HD.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (2)

50%

2 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Eurosport1 HD și Eurosport 2 HD sunt disponibile pe Orange TV Go pentru opțiunea WORLD HD.
https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/optiu...
Dacă ai avut până în weekend Eurosport România, cel mai probabil a fost schimbată grila de programe de la 1 noiembrie

Eurosport România figurează in continuare in grila Orange TV GO dar fără acces, și nicio opțiune Orange nu oferă acces la aceasta

@georgegrigore1987 In optiunile World HD Go si Family HD Go exista Eurosport 1, Eurosport 2. Pe Family HD Go exista la sigur si Eurosport HD din afara.

Daca nu le ai in grila, problema tine exclusiv de Orange si de aplicatia lor. Inclusiv eu am semnalat, inca de vineri, imposibilitatea de urmari anumite canale TV disponibile in Family HD Go si nici pana astazi, marti, nu am primit un raspuns.

Legat de Premier League este un topic marcat cu soluție de Orange Assistant: https://comunitate.orange.ro/questions/2365465-premier-league-eurosport
Nu știu dacă este o eroare temporară sau a fost scos din grilă. Întradevăr pentru pasionații de forbal, este destul de neplăcut

@georgegrigore1987 Vezi ca daca ai activata una din optiunile TV Go, trebuie sa te loghezi in aplicatie cu numarul de telefon pentru care s-a achivat optiunea si NU cu adresa de eMail / nume utilizator asociate contului Orange, deoarece grila de programe difera in functie de modalitatea utilizata la logare.

O spun din propia experienta si nu am reusit sa inteleg aceasta practica.

@georgegrigore1987, ne dai, te rog, mai multe detalii? Canalul a dispărut sau nu mai ai acces la el?
Poți pune, te rog, o captură de ecran? Mulțumim.

@inițiator,
Din câte știu, când am întrebat despre așa ceva, mi s-a răspuns că Orange nu am acces la acest canal, deci puțin probabil să ți se dea!

Fără sa ofensez pe nimeni, dar observ cu tărie si convingere ca majoritatea oferă păreri neavizate doar sa crească probabil in Clasament. Specific țării noastre de 30 ani încoace

Aici nu dăm răspunsuri avizate, noi utilizatorii de rând, ci vorbim din propria experiență sau încercăm să ajutăm cu informații! Păreri avizate dă doar Orange, prin reprezentanții săi!

Salut!
Canalul Eurosport HD (Romania) pe care incerci sa il accesezi este disponibil doar cu oferta TV prin fibra proprie Orange.
In luna octombrie ai putut accesa acest post deoarece a fost disponibila o promotie de canale gratuite. In Orange TV Go ai acces la canalele Eurosport HD si Eurosport 2 HD.

In urma cu cateva luni si eu il puteam accesa, dar acum nu imi mai merge. De multe ori nu imi merg nici celelalte programe de sport. Sunt total dezamagit de serviciile celor de la Orange pe partea de televiziune. De exemplu in seara aceasta nu imi functioneaza LookSport plus de vreo ora pe satelit.

Aceeasi problema o am si eu ....Si nu inteleg de ce Eurosport 1 varianta romaneasca nu intra in grila il cerem de mult timp...Eu avand pachetul la satelit full nu vad canalele in orange go decat cateva...Pacat ca eu sunt multumit de tv dth de la Orange....

Poate se va face ceva și în sensul rezolvării acestei probleme după ce se va finaliza tranzacția de preluare a Telekom fix. Se cere de prea mult timp introducerea acestui canal în grila tv satelit și pe Orange tv go. Mă gândesc că poate își fac și propriile canale de sport.

Eu cred că l-ar putea introduce foarte ușor și în OTV GO dacă ar exista puțină voință și putință, însă ei au pus 2 grile în paralel, cea de pe DTH și cea de pe fibră și cred că, la momentul actual, nu pot fi combinate, dpdv tehnic.

@georgegrigore1987, revin cu o clarificare - Canalul Eurosport HD (Romania) este disponibil doar cu oferta TV prin fibra proprie Orange (https://www.orange.ro/love/local/client-orange/ ).
Vom edita răspunsul nostru de mai sus pentru a fi mai clar și pentru a evita confuziile. Mulțumim pentru înțelegere.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!