Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange Black Friday înscriere 2020

Data înscriere pot folosi my orange

Răspunsuri

Salut! Bine ai venit în comunitate.
Campania de Black Friday se va lansa în curând și toate informațiile vor fi pe website și vom anunța și noi aici, în comunitate.
Ce îți dorești să achiziționezi de Black Friday?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Salutare!
Eu am găsit ceva despre subiect, dar nu știu cât este de relevant și cât de sigur este că se va întâmpla așa. Rămâne de văzut ce va fi! Cu înscrierea, mai așteptăm un pic.
Detalii pe aici:
https://blackfriday.ro/magazine/orange/
Succes!

Site-ul blackfriday.ro nu este altceva decat o platforma plina de link-uri de afiliere mascate catre 2performant.com si profitshare.ro, astfel incat in momentul in care vizitatorul efectueaza click pe unul din link-urile din interiorul site, in conturile proprietarului sa intre niste bani.

Nu prea e functional..e doar homepage-ul functional. Daca dau click pe telefoane..televizoare accesorii apare automat https://www.orange.ro/bf2020.html.
Nu imi vine sa cred ca nu stiti de asa ceva..adica de la 9 pana acum site-ul practic nu e functional

@Doru_9 @Procco12345 cred că ați văzut ca Black Friday o să dureze întreaga lună, cum vi se pare campania? Ați achiziționat ceva?

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Buna Mihaela , eu sincer sunt dezamăgit. Telefoanele recondiționate au preturi exagerate , unele mai scumpe decât cele noi. La oferta la televizoare aveți un televizor și 4 suporturi TV. O reducere de 2-3-4 la sută la multe din telefoane este sfidătoare un pic..La tablete iar..o tableta recondiționată..una VONINO super low-end și câteva ipaduri la preturi astronomice. Felicitări pentru reducerea la abonamente ! Cam atât:)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!