Întrebare fară răspuns

Huawei HG8247W5 suporta 1733 Mbit/s pe Wi-FI ?

Din cate am citit ar trebui sa suporte acest model (Huawei HG8247W5), problema e ca nu gasesc in setari nicaieri optiunea de 160 Mhz necesari pt a obtine 1.73 Gbps. Doar de 80 Mhz.
Oare Orange limiteaza software capabilitatile hardware ?

DanI
DanI

DanI

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
DanI
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salutare!
Nicio companie telecom din România nu oferă nici pe wi-fi nici prin lan, viteze de peste 1Gbps. În concluzie, una suportă aparatul și alta se poate oferi!

Salut, Danl,

Am solicitat pentru tine un raspuns din partea colegilor din departamentul tehnic, iar cand il vom avea iti vom scrie imediat aici.
Multumim.

Din câte știu, aia este capacitatea totală a routerului, respectiv viteza totală a conexiunilor pe care routerul le poate gestiona. De exemplu, descarci de pe internet cu 1 Gbps, dar îți mai rămâne 0,73 și pentru trafic locat între dispozitivele conectate (ex. un server Plex care face trafic local)

Eu am abonament de 1Gbps și fix modelul ăsta de router. Uite ce viteză prind pe wifi cu un OnePlus Nord:
https://www.speedtest.net/result/a/6687986355

Buna,

Va multumesc pt informatii. Si mai vroiam sa adaug o clarificare, in acest context nu ma intereseaza viteza de internet obtinuta nici prin WI-FI si nici prin LAN (am doar 500Mbps contractul). Doar de capabilitatile echipamentului pt traficul in reteaua locala, care se par fi limitate software, un lucru care este foarte stupid.

Sa vedem ce zice dep. tehnic de la Orange.

DanI
DanI

DanI

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
DanI

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!