Întrebare cu răspuns(uri)

"Mai mult decat multumesc" - cumulare puncte thank you

In campania asta "Mai mult decat multumesc" cand reincarci o cartela prepay cele 20 de puncte thank you primite ca bonus dupa reincarcare se cumuleaza cu cele 50 care se pot face maxim pe luna (adica sa strangi undeva la 70) sau se pot cumula pana in limita celor 50 de puncte?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, se acumulează. Poti primi de 3 ori cate 20 puncte într-o luna. Deci poti acumula 60 puncte plus 50 puncte de la OM plus cele din factura (daca plătești factura cu OM primești 20%).

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Poți primi maxim 60 puncte thank you din reincarcarile prepay (minim 6 euro) care se adaugă la cele din tranzacțiile OM și cele din factură.

E clar că se cumulează cu cele 50 puncte. Deci e foarte bună pentru cei care au Orange Money și încarcă o cartelă cu 6 euro! Problema este că cei cu Love primesc mai puțin acum.

Da, la Orange Love este o scădere la 50% față de beneficiile anterioare, însă o creștere de 100% pentru ceilalți, care nu avut/au cont Orange Money.

Da, se acumulează. Poti primi de 3 ori cate 20 puncte într-o luna. Deci poti acumula 60 puncte plus 50 puncte de la OM plus cele din factura (daca plătești factura cu OM primești 20%).

Din valoarea totala a facturii fara TVA. Adica..daca ai abonament de 10 euro fara tva...si un cost suplimentar de 10 euro ai in total favtura de 20 euro . Ori 20% ai 4 puncte tkyou.

E GREȘIT !
Normal e așa:
20 % din valoarea facturii fără Tva.
Adică la un abonament de 10 euro tva înseamnă 2,5 euro.
Rămân 7,5 euro.
20% din 7,5 euro înseamnă 1,5 euro.
Adică puncte în valoare de 1,5 euro=15 puncte OTY
Pentru că 10 puncte = 1 euro

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!