Întrebare fară răspuns

Alocare numar PrePay ilegal ?! De ce?!

Bună ziua, am cumpărat o cartelă prepay Orange ca sa alfu cu stupoare că numărul meu mai este alocat altei persoane, inclusiv folosit pe alt email și Facebook, aș dori să știu de ce vinde Orange cartele cu prepay cu aceleași nr care aparține altei persoane încălcând altfel acordurile de confidențialitate, ar trebui să vă dau in judecata!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De unde a fost achizitionata aceasta cartela PrePay?

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
2366 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Cum adică de un am luat-o, de unde poți să iei, am luat din magazin sigilată, tot, n-am luat-o de la țigani din piață, doamne nu mă lăsa ce întrebare stupidă

Am pus aceasta intrebare fiindca sunt multe persoane care isi achizitioneaza cartele cu "numere VIP/Gold/Platinum/hAur" de la "negustori" de pe OLX/LaJumate/Okazii etc. si se intampla ca dupa o scurta perioada de timp sa ajunga, sa ramana fara acces la aceste numere sau sa fie folosite in diverse situatii (creare cont Facebook,trimis SMS-uri promotionale,etc.)

tomaciprian
tomaciprian

tomaciprian

User level
Nivel
3
2366 / 5000
puncte
Custom field 2
tomaciprian

Nu domnule,NU NU NU, am cumpărat cartela ca orice om normal si anume din magazin, noua, sigilată, și NU AM luat-o nici de la negustori, nici in piață, nici de la prieteni,nici de la bunici, de niciunde, nici n-am găsito pe jos, dar se pare că Orange alocă numerele mai multor persoane, îs curios dacă ii dau in judecată dacă rezolv ceva, pentru că mi sa încălcat anumite drepturi, nu m-aș băga 5 ani in procese dar totuși de ce se dau nr la alții?

@EEl Unico, un număr de telefon nu poate fi alocat simultan pe mai multe SIM-uri/ mai multor persoane. După ce un număr este închis, el se poate realoca doar după o anumită perioadă de timp în care este în carantină.
Ne dai, te rog, mai multe detalii ca să ne dăm seama exact despre ce este vorba? Mulțumim.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Cel mai probabil persoana respectiva fie a folosit un numar la intamplare, sau introdus gresit, care ulterior ti-a fost alocat tie, fie, cum zicea si Daniela, posibil sa fi fost inchis acum mult timp, si realocat tie dupa carantinare. Nu se aloca niciodata acelasi nr la doua persoane diferite simultan.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!