Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Noiembrie - luna soluțiilor

Salut tuturor!

O nouă lună și un nou badge :) Și am realizat că mai este atât de puțin timp până la sărbători, nu îmi vine să cred. Vouă vă vine să credeți că vom scoate în curând ornamentele de Crăciun? 

 

Daaar până atunci haideți să vă prezentăm badge-ul lunii Noiembrie. Este un badge foarte simpatic și poate fi deblocat atunci când 2 dintre răspunsurile voastre sunt marcate ca "Soluție", pe parcursul acestei luni.

 

Și un mic sfat: pentru a avea cât mai multe răspunsuri marcate ca "Soluție" vă recomandăm să fie complete, la obiect și să includă și experiența voastră împreună cu o soluție pentru membrul care a cerut ajutorul.

 

Să avem o lună frumoasă, plină de bucurii, cu multe badge-uri deblocate și să fim sănătoși :)

Răspunsuri

Intradevar. Însă eu nu mă voi număra printre ei. O iau pe ulițe mai sigure ferindu-mă din calea vitezomanilor. Prietenii îi cunosc.

Deși nu m-am deranjat, de mine tot s-a legat. Uite ca nu mi l-am dorit, dar la mine tot a venit. Și voit chiar dacă-am stat, BADGE-ul tot nu l-am ratat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!