anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Money autorizare direct din aplicatie fara cod SMS

Ascary
Campion certificat

Incepand cu luna noiembrie, clientii Orange Money Romania isi vor putea autoriza platile online cu cardul Orange Money direct din aplicatie, fara sa fie nevoie de introducerea codurilor de autentificare 3D Secure primite prin SMS.


„Pentru o perioada limitata de timp, pana te vei obisnui cu noua modalitate de autentificare, vei avea optiunea de a folosi varianta 3D Secure prin SMS,” mai precizeaza compania.

 

Tot ce are de facut clientul Orange Money in vederea autentificarii este ca, de pe site-ul comerciantului, sa selecteze butonul „Trimis SMS”.

 

Potrivit celui mai recent comunicat Orange, numărul clienților care au ales pentru operațiuni financiare Orange Money a continuat să crească cu 60% în T3 2020 comparativ cu T3 2019 ajungând la 245.000 de utilizatori.

De asemenea, față de T3 2019, s-a dublat numărul de tranzacții cu cardurile de debit Orange Money, la peste 500.000.
(nocash.ro)

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Foarte tare.. la banca unde am eu cont, s-a complicat puțin situația.. M-am trezit cand trebuia sa fac o plata ca, pe langa ce știam, cod sms, trebuie întâi sa scriu o parola statica si apoi sa primesc codul.. Huh?!.. Am fost câteva minute arici.. pentru ca n-au anunțat.. ☺ Mi se pare ok autorizarea din aplicație, ca daca tot faci operațiuni, rezolvi si mai repede și, ma gândesc ca ar trebui sa fie si mai sigura decat sms-ul.. ca nah, unii mai uita sa modifice datele de contact în relația cu băncile..

Vio73
#StarMember
Încă o veste excelentă de la Orange! Mulțumim!

FLo1
#StarMember
Era cazul sa se alinieze si OM cu celelalte aplicatii bancare / de plata. Mult mai simplu, mult mai usor si deloc complicat.

Pancetta
Angajat Orange
Salut. La mine a functionat autorizarea platilor din aplicatie doar dupa actualizarea ei. Mentionez ca am optat pentru actualizarea manuala a aplicatiilor de pe telefon - erau obositoare notificarile acelea zilnice...