Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu pot primi apeluri

Am un abonament smart15. De ieri NU mai pot fi apelat de nicio persoana. Cine incearca sa ma apeleze este informat ca “nr. este incorect”. Mentionez ca eu POT efectua apeluri, pot trimite mesaje text si pot primi mesaje text, cat si notificari din aplicatii. Cei de la magazinul orange mi-au schimbat azi cartela dar situatia persista, am incercat cartela si in alt telefon situatia e aceeasi!! De ieri vorbesc intr-una la serviciul clienti orange, unde incompetenta depaseste orice masura!! Sa nu mai vorbesc de incompetenta angazatilor din magazine! E de speriat!!!! Nimeni nu stie nimic si nu face nimic, de mai bine de 24h astept sa rezolve cineva problema, dar ei nu au habar cum.. Platesc un abonament pentru ce??? Serviciile nu functioneaza dar facturile trebuie sa le platim. Orange Romania este o dezamagire, o rusine si o adunatura de incompetenta.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

catalin.tanase nu folosesc. Azi e a treia zi..... PROBLEMA PERSISTA!!!!
Nu e posibil asa ceva! Orange Romania, o MAAAREEEEE DEZAMAGIRE din partea mea! Nu e posibil sa stau de 3 zile sa nu pot sa primesc apeluri si “ domnii de la tehnic si de le serviciul clienti” sa nu gaseasca nici o rezolvare. Este aberant! Deabea astept in cursul zilei de astazi sa fac reclamatie la OPC!

Am incercat toate variantele. Si sa pun cartela in alt telefon( la fel spune ca numarul pe care il apelezi este incorect) si sa dau restart la setari si la retea. Tot ce se putea. Toata vina nu este de la mine, clar, este vina companiei Orange in totalitate! Nu stiu de ce nu recunosc treaba asta si nu stiu de ce nu sunt capabili sa indrepte situatia si sa imi mearga telefonul in mod normal! Sa nu gaseasca nimeni rezolvare de 3 zileeeee!!!!! Asta inseamna sa fii si incompetent si nepriceput la un loc (cu scuzele de rigoare) !

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!