Întrebare cu răspuns(uri)

Ce sa fac cu telefoanele vechi?

am ramas cu multe telefoane in urma schimbarii acestora...unele nu se mai incarca, sparte displayul, unele functionale si 2 tablete, una nu se incrca iar cealalta display spart. ce sa fac cu ele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@myr13: Bun venit in Comunitate. In cazul in care nu ai urmarit acest topic din Comunitate, ti-l recomand: https://comunitate.orange.ro/questions/2488300-sa-oferi-o-noua-viata-vechiului-tau-telefon-e-ca-o-joaca
_____________________________
Vei afla astfel de campania Orange privind telefoanele mai vechi si modul lor de colectare/reciclare : https://responsabilitate-sociala.orange.ro/o-planeta-mai-...

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Cele functionale pot fi valorificate fie prin vanzare sau prin donarea lor, in timp ce produsele defecte pot fi reciclate sau vandute ca si piese de schimb pentru cei interesati.

Eu le dau pe cele funcționale celor apropiați, iar pe cele bune le vând și îmi mai recuperez din costurile pe care le am când fac noi achiziții. Am mai dat și la buy back în trecut, dar telefoane cu butoane, nu smartphone!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!