Întrebare fară răspuns

Bateria telefonului!

Buna ziua!Daca telefonul meu mai este in garantie o luna, iar bateria acestuia a ajuns la 85%, l-as putea trimite pentru o schimbare de baterie chiar daca nu se afla sub 80%?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Stefi: Bun venit in Comunitate. Daca telefonul are vreun defect care se rezolva in service si este in garantie il poti trimite. Bateria nu cred ca necesita schimbarea in service atat timp cat este functionala si nici nu se va schimba pentru aceasta constatare descrisa de tine.

@Stefi, in certificatul de garantie ai verificat ce scrie despre baterie? Este foarte posibil sa nu aiba 2 ani, cum este garantia telefonului.. Sa cumperi un telefon si sa observi in 1-2 luni ca nu tine bateria, nu este ok si, trebuie dus in service sa se constate si sa se dea o solutie, insa, dupa 2 ani, fara o luna, nu-ti va schimba nimeni un consumabil a carui durata de viata cam asta este..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Strict in cazul de fata sunt slabe sansele sa-ti schimbe bateria pe garantie. Vor gasi nod in papura si vor spune ca este uzura normala datorita utilizarii excesive sau faptul ca nu au fost respectate, in mod corespunzator, ciclurile de reincarcare / descarcare.

Nu cred că poți face acest lucru decât dacă bateria se descarcă rapid. Îți dai seama că ei trimit telefonul cu totul în service și acolo trebuie să constate o problemă reală.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!