Întrebare cu răspuns(uri)

Cumulare vouchere Buy-back

Se pot cumula doua sau mai multe vouchere obtinute prin Buy-back pentru achizitionarea unui telefon nou?

(Bineinteles, cu prelungirea abonamentului cu inca 24 luni).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Revenim cu un update: Opțiunea de cumulare a voucherelor nu mai este valabilă.

În acest moment se poate folosi un singur voucher pentru achiziția unui singur telefon, atât în magazinele fizice cât și în magazinul online.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Eu am avut posibilitatea de a achiziționa online, folosind doar un voucher si punctele thank you și, cand am avut 2 coduri de voucher se excludeau reciproc.. iar când am achiziționat dintr-un Shop, am putut folosi doar un singur voucher buy-back..
Daca ai deja mai multe, poți face o simulare in magazinul online sa vezi dacă te lasa sa adaugi mai multe.. Poate s-a mai schimbat ceva între timp..

In magazinul online Orange nu poti folosi decat un singur voucher. Testat si verificat. Dar poti vorbi la serviciul clienti si poate ti le cumuleaza, daca vrei sa le folosesti online.

Salut,
Pe o factura se pot utiliza maximum 3 vouchere (se pot cumula) de acest tip, daca cel putin 2 dintre acestea sunt emise pe numele celui pe care se intocmeste factura (disponbil pentru persoane fizice si juridice, cu abonamente individuale). Evaluarea telefonului se face doar in shop Orange.
O zi buna!

@Orange Assistant: Este bine de stiut. Totusi, experienta mea cu vouchere poate fi confirmata de Orange in sensul ca mai mult de 1 (unu) voucher nu permitea adaugare in magazinul online. Pe de alta parte, nici macar acel singur voucher nu era luat in calculul final, dar de atunci (in urma cu 2 luni) sper sa se fi reglementat (rezolvat) problema, care la mine nu mai este cazul.

Revenim cu un update: Opțiunea de cumulare a voucherelor nu mai este valabilă.

În acest moment se poate folosi un singur voucher pentru achiziția unui singur telefon, atât în magazinele fizice cât și în magazinul online.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!