Întrebare fară răspuns

7 tehnologii uimitoare pe care le vom vedea pana in 2030

Am vizualizat de curand un material lansat de cei de la Tech Insider, despre unele tehnologii care vor fi disponibile pana in 2030. La ce repede se misca totul, nu m-ar mira sa se intample si mai repede lansarea unora dintre aceste tehnologii. Cea care mie mi-a atras atentia, si mi-a parut f interesanta, este printarea de organe cu ajutorul printerelor 3D.
Va las mai jos link-ul catre material, pentru a il putea vizualiza, si pentru a impartasi ideile si parerile voastre.

https://youtu.be/AuVHftBiDVw

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu știu ce să zic, dacă e de bine sau de rău!
Faptul că omul ajunge la un anumit nivel de cercetare și inteligență nu este ceva rău în sine, dar clonarea de organe e o provocare majoră, care va da peste cap toate tiparele și va crea multe discuții contradictorii. Vom trăi și vom vedea ce va fi cu experimentele acestea!
Mulțumim de prezentare!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Anca07, mulțumim pentru topic. Foarte interesant.
Cand am văzut "7" m-am gândit prima dată la 7 minuni :), dar, vizionând materialul, nu par minuni deloc, ci dimpotrivă, mare parte din ele se pare că vor fi realizabile până în 2024. Roboți avem deja, senzori și AI la fel, și toate se dezvolta și perfecționează cu o viteză uimitoare. Cât despre organele 3D, asta reprezintă cu adevărat o provocare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!