Întrebare fară răspuns

Nu pot activa serviciile chat pe cartela YOXO

Nu pot activa serviciile chat pe cartela yoxo. Folosesc Android messages și când activez chat features din setări îmi scrie "Setting up trying to verify 07xx" și rămâne așa câteva minute după care îmi apare butonul retry. Pe o cartelă de digi am folosit mesajele chat, deci nu e de la telefon. Cartela este una nouă pe care am primit-o prin poștă când am făcut abonamentul yoxo.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Klaudiurad, îmi pare rău pentru situația ta. Ai mai sesizat-o pe unul din topicurile despre Yoxo și ți-am trimis un mesaj privat pe adresa de e-mail a contului My Orange cu care te-ai înregistrat în Comunitate. Aștept răspunsul tău prin reply la acel e-mail ca să putem verifica exact ce se întâmplă. Mulțumesc.

Salut, Klaudiurad.
Poți încerca, te rog, să închizi și să redeschizi telefonul? Și din ce observ ai 2 sim-uri? Încearcă să pui ca sim 1 pe cel de Yoxo. Apoi când încerci din nou, să introduci numărul de telefon direct 7xx...., fara 0 la început.
Să ne spui dacă merge așa și dacă nu, cum a menționat și Daniela, pentru a face alte verificări așteptăm răspunsul tău prin reply la e-mail. Mulțumim :)

@Klaudiurad, colegii noștri au tot testat zilele acestea pe mai multe modele de telefoane și acum funcționează.
La tine care mai este situația?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!