Întrebare fară răspuns

Nu pot suna la un anumit număr

De 3 zile nu pot suna la un anumit număr de telefon, nici cu privat. În momentul când sun se aude un țiuit, dar nu sună. Alte persoane pot apela numărul, iar persoana respectivă mă poate suna. Nu mi-a dat numărul la block.
Îmi poate explica cineva de ce?

Iuliana4456
Iuliana4456

Iuliana4456

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Iuliana4456

Răspunsuri

@Iuliana: Bun venit in Comunitate. Am inteles ca nu poti apela. Intereseaza cu numarul vizibil (ca pentru numar privat poate sa impuna restrictii). Revenind, poti oferi cateva detalii: abonament sau prepay? Sunteti in retele diferite sau in aceiasi retea? Daca esti pe prepay, ce optiune ai activata? Ai incercat si cu SMS sa vezi daca este functional?
Revino pe topic cu informatii pentru a clarifica situatia.

Salutare și bun venit printre noi!! Eu cred că trebuie luată legătura cu persoana care deține numărul respectiv și întrebată ce și cum. Se poate să aibă probleme cu el (să fie restricționat) sau să te fi blocat.
Succes!

Sunt la abonament de 4 ani, suntem în aceeași rețea. Mesajele merg, pot să-i trimit mesaje și să le vadă. De blocat nu m-a blocat pentru că s-a uitat și nu sunt blocată,și de obicei, când cineva te blochează îți intră ocupat, nu țiuie.

Iuliana4456
Iuliana4456

Iuliana4456

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Iuliana4456

Dacă persoana respectivă nu are probleme cu telefonul, atunci ia legătura cu Serviciul Clienți și expune-le problema. Trebuie să rezolvați cumva! Succes!

Salut Iuliana,
Din modestele mele cunostinte, ce patesti tu se poate intampla din urmatoarele motive :
Poate fi un bruiaj de la cartela Sim -> incearca sa o pui in alt telefon si vezi cum se comporta.
Poate in telefonul tau, la setari, ai redirectionat numarul -> nu strica sa arunci o privire .
In functie de modelul telefonului, exista diverse setari la Contacte si Apelare -> blocare nr, redirectionare sau restrictionare .

Daca reusesti sa gasesti raspunsul, spune-ne si noua . Si eu mai aud țiuit, intarzierea conexiunii apelului sau diverse bruiaje pe linia telefonica . Ce m-a ajutat pe mine a fost restartarea telefonului sau sa astept cateva clipe ( era reteaua prea ocupata ) .

Cu stima,
Iulia .

iuiu88
iuiu88

iuiu88

User level
Nivel
2
1760 / 2000
puncte
Custom field 2
iuiu88

Bună. Mulțumesc pentru sfaturi.
Ideea e că, am sunat persoana respectivă de mai multe ori, și nu mi-a răspuns, și ultima dată când am sunat a început să țiuie. Persoana respectivă a găsit apelurile și m-a sunat.
Indiferent când sun, tot așa se aude, iar el nu primește niciun apel. A închis și a deschis telefonul. Și chiar dacă sunt cu privat, tot așa se întâmplă, iar numărul privat nu-l are la block, doar de la mine nu poate primi apeluri.

Iuliana4456
Iuliana4456

Iuliana4456

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Iuliana4456

Daca destinatarul la care faci tu referire detine un smartphone, in functie de marca / model / sistem operare poate avea acces la unele functii avansate de filtrare a apelurilor.

Poate si-a setat, din greseala si fara constientizeze, ceva de genul "Nu deranja" pentru numarul tau de telefon. Din acest motiv apelurile nu sunt receptionate acustic. Primeste doar o notificare de apel pierdut.

De asemenea aceste functii de filtrare si personalizare apeluri se pot realiza si cu ajutorul unei suite de securitate (antivirus / firewall) care daca sunt prost configurate pot duce la situatii de genul acesta.

@Iuliana4456, ai verificat și în setările telefonului tău? Există posibilitatea să ai activată vreo barare la inițierea de apel către acel număr?

Am avut și eu problema aceasta. Doar un singur număr din agenda nu se apela și nici nu primeam apeluri de la acel număr. Mesaje in schimb puteam trimite și primi către acest număr. Am verificat la setări și numărul nu era blocat sau trecut la redirecționare nici la mine și nici în telefonul al cărui număr nu îl puteam apela. Am rezolvat problema după ce am setat rețeaua de la 5 G la 3G. Acum merge sa apelez acel număr. Sper sa fie de folos și altora. Numai bine

Marian Suceava
Marian Suceava

Marian Suceava

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
Marian Suceava

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!