anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot suna la un anumit număr

Iuliana4456
Junior
De 3 zile nu pot suna la un anumit număr de telefon, nici cu privat. În momentul când sun se aude un țiuit, dar nu sună. Alte persoane pot apela numărul, iar persoana respectivă mă poate suna. Nu mi-a dat numărul la block.
Îmi poate explica cineva de ce?
14 Răspunsuri 14

FLo1
#StarMember
@Iuliana: Bun venit in Comunitate. Am inteles ca nu poti apela. Intereseaza cu numarul vizibil (ca pentru numar privat poate sa impuna restrictii). Revenind, poti oferi cateva detalii: abonament sau prepay? Sunteti in retele diferite sau in aceiasi retea? Daca esti pe prepay, ce optiune ai activata? Ai incercat si cu SMS sa vezi daca este functional? Revino pe topic cu informatii pentru a clarifica situatia.

mihai_13
Maestru
parerea mea este ca te-a blocat fara sa-si dea seama

Florin38
Junior entuziast

Fals. Şi eu am acceaşii problemā. Şi nu m-a blocat nimeni. Când apelez pe cineva care are telefon cu butoane, nu le sună telefonul. Le apare pe ecran că îi apelez, dar nu le sunâ melodia de ton de apel ca să audă că îi apelez

Vio73
#StarMember
Salutare și bun venit printre noi!! Eu cred că trebuie luată legătura cu persoana care deține numărul respectiv și întrebată ce și cum. Se poate să aibă probleme cu el (să fie restricționat) sau să te fi blocat. Succes!

Iuliana4456
Junior
Sunt la abonament de 4 ani, suntem în aceeași rețea. Mesajele merg, pot să-i trimit mesaje și să le vadă. De blocat nu m-a blocat pentru că s-a uitat și nu sunt blocată,și de obicei, când cineva te blochează îți intră ocupat, nu țiuie.

Vio73
#StarMember
Dacă persoana respectivă nu are probleme cu telefonul, atunci ia legătura cu Serviciul Clienți și expune-le problema. Trebuie să rezolvați cumva! Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Poate este facuta, din greseala, o redirectionare de apel. Poate fi atat de la tine cat si de la destinatar.

iuiu88
Cunoscător
Salut Iuliana, Din modestele mele cunostinte, ce patesti tu se poate intampla din urmatoarele motive : Poate fi un bruiaj de la cartela Sim -> incearca sa o pui in alt telefon si vezi cum se comporta. Poate in telefonul tau, la setari, ai redirectionat numarul -> nu strica sa arunci o privire . In functie de modelul telefonului, exista diverse setari la Contacte si Apelare -> blocare nr, redirectionare sau restrictionare . Daca reusesti sa gasesti raspunsul, spune-ne si noua . Si eu mai aud țiuit, intarzierea conexiunii apelului sau diverse bruiaje pe linia telefonica . Ce m-a ajutat pe mine a fost restartarea telefonului sau sa astept cateva clipe ( era reteaua prea ocupata ) . Cu stima, Iulia .

Iuliana4456
Junior
Bună. Mulțumesc pentru sfaturi. Ideea e că, am sunat persoana respectivă de mai multe ori, și nu mi-a răspuns, și ultima dată când am sunat a început să țiuie. Persoana respectivă a găsit apelurile și m-a sunat. Indiferent când sun, tot așa se aude, iar el nu primește niciun apel. A închis și a deschis telefonul. Și chiar dacă sunt cu privat, tot așa se întâmplă, iar numărul privat nu-l are la block, doar de la mine nu poate primi apeluri.

FaraUnID
Campion certificat
Daca destinatarul la care faci tu referire detine un smartphone, in functie de marca / model / sistem operare poate avea acces la unele functii avansate de filtrare a apelurilor. Poate si-a setat, din greseala si fara constientizeze, ceva de genul "Nu deranja" pentru numarul tau de telefon. Din acest motiv apelurile nu sunt receptionate acustic. Primeste doar o notificare de apel pierdut. De asemenea aceste functii de filtrare si personalizare apeluri se pot realiza si cu ajutorul unei suite de securitate (antivirus / firewall) care daca sunt prost configurate pot duce la situatii de genul acesta.

DanielaH
Moderator
@Iuliana4456, ai verificat și în setările telefonului tău? Există posibilitatea să ai activată vreo barare la inițierea de apel către acel număr?

DanielaH
Moderator
@@Iuliana4456, s-a rezolvat situația cu apelarea acelui număr? Te așteptăm cu detalii noi.

Marian_Suceava
Începător
Am avut și eu problema aceasta. Doar un singur număr din agenda nu se apela și nici nu primeam apeluri de la acel număr. Mesaje in schimb puteam trimite și primi către acest număr. Am verificat la setări și numărul nu era blocat sau trecut la redirecționare nici la mine și nici în telefonul al cărui număr nu îl puteam apela. Am rezolvat problema după ce am setat rețeaua de la 5 G la 3G. Acum merge sa apelez acel număr. Sper sa fie de folos și altora. Numai bine

Am incercat şi eu asta. Dar nu funcţionează