anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Raspuns anaf pentru cerere de credit

Vorovenci
Începător
Am facut o cerere de credit sambata si nici pana acum, luni dupa masa nu a venit raspuns de la anaf. A mai patit careva?
11 Răspunsuri 11

Jay
Campion certificat
Salut! Zilele de sâmbătă și duminică nu sunt lucratoare, le numeri degeaba... E ca și cum cererea a fost trimisa azi dimineață..

FLo1
#StarMember
@Vorovenci: Bun venit in Comunitatea Orange. Daca nu ai observat, in zilele de weekend sefii institutiilor de stat sunt pe la televiziuni private, iar functionarasii nu au program decat de luni pana vineri. Asadar in zilele din aceasta saptamana ar trebui sa iti parvina si raspunsul asteptat. In weekend nu avea nici macar cine sa-l inregistreze, d'apoi sa mai si raspunda :))) PS: Este deja "dupa masa"? La mine e abia amiaza. Cred ca e alt fus orar in vestul tarii. 🙂

Vorovenci
Începător
A inregistrat cererea sambata si a spus ca o aplicatie ii nu da o persoana rezultatul... acum na... sper sa fie asa sa vina astazi rezultatul

FaraUnID
Campion certificat
ANAF-ul nu este chiar atat de digitalizat incat sa nu necesite interventie umana. Acele solicitari sunt procesate tot de angajati, chiar daca raspunsul vine dintr-o aplicatie.

Vio73
#StarMember
Cred că zilele următoare vei primi un răspuns, pentru că în weekend nu se lucrează. Succes!

Razvan
#StarMember
În condițiile date, vei primi răspunsul în maxim 72h lucrătoare.

FLo1
#StarMember
@Razvan: "3 zile lucrătoare" nu e același lucru cu "72 ore lucrătoare" :))) Doar nu crezi că lucrează și noaptea!!!!?? Cu 8 ore lucrătoare zilnic, cele 72 de ore vor avea "scadența" după vreo 9 zile, adică aproape 2 saptamani.... lucrătoare.

Vio73
#StarMember
Teoretic, ar fi trebuit să se primească un răspuns până acum. Nu văd ce poate să dureze așa de mult!

Jay
Campion certificat
Practic, probabil a primit deja răspuns.. altfel, cred ca ar fi revenit sa spuna ca nu si nu..

FLo1
#StarMember
Depinde de "cheful" de a oferi feedback. Unii au obiceiul de a transmite feedback doar atunci cand acesta este negativ. In rest, nu mai conteaza.Dar indiferent de raspunsul primit (pozitiv / negativ), cu siguranta acesta a fost transmis deja.

DanielaH
Moderator
@Vorovenci, ai primit răspunsul pentru cererea de credit?